Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Šodien nav ieteicams ceļot

Jāizvairās no baumām, apmelošanas un māņiem. Viss neģēlīgais un slēptais novedīs pie ne pārāk labām sekām, atstās nepatīkamus nosēdumus. Nav ieteicami dārgi pirkumi, jo īpaši apģērbi un sadzīves tehnika. Darījuma cilvēkiem nav ieteicams pieņemt darbā cilvēkus bez rekomendācijām un pieredzes. Slikta diena ceļojumiem. Jāparūpējas par imunitāti.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Nāksies ierobežot personisko iniciatīvu un pielāgoties situācijai. Nav izslēgts, ka nāksies uzmanības lokā turēt vienlaikus vairākus darba uzdevumus. Iespējams, jūs tracinās kāda klātbūtne.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Nenāks par sliktu pasapņot, bet galarezultātā uzvarēs pragmatisms. Uz laiku atsakieties no novatoriskiem risinājumiem. Neiedziļinieties psiholoģijā, meklējiet konkrētu cēloni.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Neaizraujieties ar tukšām pļāpām un minējumiem. Priekšroku dodiet praksei, ne teorijai. Pirmajā plānā uzpeldēs pienākumi ģimenē.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Uzvedības modeli diktēs apstākļi. Var būt neizskaidrojami notikumi ceļā, arī cilvēku uzvedība var būt dīvaina. Jaunas ziņas uztveriet kritiski, analizējiet visu.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Nāksies samierināties ar tonusa zudumu. Nodarbojieties ar praktiskiem darbiem, lai gan to varētu traucēt emocionālais noskaņojums. Neaizraujieties ar finanšu procedūrām. Pārliecinieties, ka jums nemelo, vēlamo neuzdod par esošo.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Kontrolējiet savu uzvedību līdz pat sīkumiem. Iespējams, atklāsiet sava rakstura ne pārāk labo pusi. Nebrīnieties par apkārtējo negatīvo reakciju, meklējiet vainu sevī.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Lai kvalitatīvi risinātu to vai citu uzdevumu, vajadzētu kļūt pacietīgam un galveno akcentu likt uz darbu praktisko pusi. Svarīgi izpildīt sīkos uzdevumus.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Produktīva diena. Viss, ko paveiksiet, noderēs nākotnē. Priekšlikumus izskatiet no praktiskā viedokļa. Ambīcijas labāk noslēpt.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Līdz pat sīkumiem vajadzētu ievērot dienesta etiķeti, rūpīgi strādāt pie priekšniecības rīkojumiem. Izpildiet pienākumu.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Labvēlīga diena. Priekšroku dodiet praktiskiem uzdevumiem. Vajadzīgais lēmums meklējams senā pieredzē. Jaunās situācijās neslikti darbosies intuīcija.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Apstākļi līdzēs visā iedziļināties līdz sīkumiem. Uzvedības noteikumus diktēs objektīva nepieciešamība. Pirmajā plānā būs tehnoloģijas un metodoloģijas jautājumi.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Nav pats labākais brīdis partneru un starpnieku izvēlei, sadarbības slēgšanai. Potenciālos pāriniekus testējiet sadarbības piemērotībai. Ja izvēles nav, samierinieties.