Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Diena, lai sakārtotu galvu

Labvēlīga diena, lai sakārtotu savu iekšējo pasauli, veidotu harmoniskas attiecības ar līdzcilvēkiem un sabiedrību. Vakarā pat nedomājiet strīdēties un celt ārā pagātnes notikumus, labāk izvēlēties aktīvu atpūtas veidu. Atgaiņājiet slinkumu un vingrojiet. Pavasaris ir klāt!

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Jāiet vienā taktī ar pārējiem. Ja aizsapņosieties, nauda ātri vien izkusīs. Vakars kā radīts, lai veidotu sarunas par nopietnu tēmu ar kādu sievieti.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Draugi un partneri palīdzēs, ja vien prasīsiet. Droši jautājiet, ko citi domā. Vakarā nemānieties darbā, meliem būs ļoti īsas kājas. Vakarā netirdiet laulāto par naudas lietām.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Pilnībā būsiet aizņemti ar darba pienākumiem, sarunas izdosies labi. Laikus jābeidz strādāt. Rīts būs gudrāks par vakaru.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Viena no labākām šīs nedēļas dienām, kad jutīsieties enerģijas pilns un ar dzīvi apmierināts. Dažiem būs motivācija nopelnīt vairāk, citiem – mīlēt vairāk.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Diena būs skaista, ja vairāk laika atlicināsiet savas iekšējās pasaules pilnveidošanai. Vakarā būs vēlme kļūt aktīvākam, padarīt kādu darbu.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Labi, ja varēsiet iepazīt kaut ko jaunu, vairāk dvēselisku. Vakarā kāds var vēlēties pārbaudīt jūsu lēticību. Vakars mazāk piemērots attiecību iztirzāšanai.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Daži mēģinās savā dzīvē saskatīt vērtības. Daži nopelnīs, citi mistiski pazaudēs. Vēlās vakara stundās nav ko staigāt pa tumšām ielām.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Jutīsieties spēka pilns un gatavs rīkoties tā, kā šķiet pareizi. Entuziasms palīdzēs arī darbā plūkt panākumu laurus. Vakarā nemeklējiet kašķi par niekiem.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Jāiztiek bez steigas, vairāk no malas jāpavēro, kas mūsu sabiedrībā notiek. Varbūt mājās varat vairāk rūpes uzņemties par ģimeni?
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Sabiedrībā grozoties, gribēsies citiem steigt talkā ar dažādiem ieteikumiem. Vakarā nav ieteicams ar draugiem runāt par darbu.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Pratīsiet piesaistīt sabiedrības uzmanību, ar partneriem atradīsiet vienošanos. Vakarā nekrītiet kārdinājumā, jo ne jau visas fantāzijas vajag realizēt.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Esiet gatavs izrādīt vairāk iniciatīvas un paust savas ieceres. Rīkojieties! Vakarā jāvelta laiks draugiem un sportam, neaizraujoties ar runas plūdiem.