Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Attiecības ar mīļoto cilvēku var bojāt egoisms

Diezgan produktīva un rezultatīva diena darījumu cilvēkiem. Var ieplānot tikšanās ar sarežģītiem klientiem, biznesa partneriem. Šī būs atbilžu diena, būs iespējams savilkt kopā galus, izdarīt secinājumus. Ir vērts ieklausīties atšķirīgos viedokļos. Sapulces vislabāk norisināsies demokrātiskā vadības stilā. Jābūt uzmanīgiem ar dokumentiem, iespējami pat apzināti viltus gājieni. Attiecības ar mīļoto cilvēku var sabojāt dažāda veida egoisms.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Sarežģīta diena, iespējamas gan pozitīvas, gan negatīvas tendences. Lai vai kas arī notiktu, uzturiet kontaktus ar ļaudīm, kas jums var dot labu padomu un iedvesmot darboties.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Esiet elastīgi, tikai tā gūsiet labumu. Ja jūsu priekšā ir vairāki varianti, izsveriet visu, īpaši ņemot vērā nianses un iespējamās sekas.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Labvēlīga diena sabiedriskajiem un bezbēdīgajiem, kas nav noslogoti ar saistībām. Varat satikties ar seniem draugiem, jo īpaši – neformālā gaisotnē. Ir liela iespējamība pieļaut kļūdas.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Diena piemērota dažādiem izmēģinājumiem, testēšanai, bet pieredzējuša speciālista vadībā, jo tieši viņi spēs koriģēt kursu un dot padomu. Sakritības jātver kā zīme.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Jebkam būs duāls raksturs. Ir risks kļūt par intrigu upuri, arī iesaistītam pretlikumīgos darbos. Nav vērts rupji iejaukties personiskās dzīves plūdumā, zvaigznes zina labāk.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Negaidiet, ka viss būs skaidrs. Līdz pat vakaram šī būs šaubu diena. Tas, kas šķitīs viegls vārdos, tāds nebūs arī darbos.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Apstākļi sekmēs brīvu komunikāciju, informācijas ieguvi. Produktīva diena studentiem un pasniedzējiem – teorētiķiem. Ja tiksiet iesaistīts svešos darbos, grūti būs bez atbalsta.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Dienas būtiska sastāvdaļa būs darbs ar informāciju. Zvaigznes iesaka atturēties no personiskām iniciatīvām profesionālajā jomā. Tie, kam vājš raksturs, var neklausīt intuīcijai, bet tas būs jānožēlo.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Pavisam noteikti jāatturas no jebkāda rakstura iniciatīvām, Nepārdomāti gājieni var burtiski uzspridzināt pamatus. Nav ieteicams sākt darbus un attiecības noskaidrot agresīvā tonī.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Nav vēlams darboties vienlaikus divās frontēs. Koncentrējieties vai nu uz komunikāciju, vai darbiem ar informāciju. Ja veci likumi nedarbojas, nosakiet jaunus.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Pārdomām piemērots laiks, arī labas sekmes darbā ar informāciju un analīzi. Mēģiniet komunicēt rāmā tonī, bez liekām emocijām.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Jebkāda iniciatīva rezultātā var būt kļūda. Riskējat sekot viltus pēdām, izvēlēties nepareizu taktiku, nejauši atklāt savus noslēpumus.