Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Mīlas jautājumos gan viss būs labi

Sīku nepatikšanu diena, daudz kas nesanāks. Negaidīti var tikt atceltas svarīgas tikšanās un mutiskas vienošanās. Darba grafiku var izjaukt tieši sīkumi. Slinkums un atslābinājums neļaus izpildīt savus pienākumus, vismaz pilnībā ne. Mīlas jautājumos gan viss būs labi. No uzkrātajiem kilogramiem būs grūti tikt vaļā.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Diena pieprasīs metodisku pieeju pienākumiem, stratēģisku domāšanu un iedziļināšanos. Pat ja šķiet, ka esat atraduši īsto risinājumu, pārdomājiet vēlreiz.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Par galvenajām izvirziet savas vajadzības, neignorējiet pašsajūtas signālus. Askētisms nebūs īsti vietā, bet saprātīgi ierobežojumi nenāks par ļaunu.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Notikumi attīstīsies lēnām, un tas varētu būt šķērslis tiem, kuri sirgst ar nepacietību un nervozē par sīkumiem. Ieteicams nodarboties ar ikdienišķiem darbiem.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Ieteicams turpināt darbu pie iesāktā. Nemeklējiet īpaši gudras atbildes uz saviem jautājumiem, jo risinājums būs ļoti vienkāršs.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Raizes varētu raisīt darījumi, to personiskie motīvi. Samaziniet intensitāti, emocijas nav vēlams novest līdz kritiskai robežai. Darbiem būs nepieciešama uzmanība.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Izvērtējiet sev svarīgus jautājumus, tos nav ieteicams atlikt. Dienaskārtībā liela nozīme būs paša brīvībai, morāles normām un garīgām vērtībām.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Ārēji dinamiska diena. Nav ieteicams sākt pārrunas, plānot ceļojumus. Finansiālā tēma aktualizēsies.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Svarīgi veltīt laiku partnerattiecībām. Neraugoties uz acīmredzamām domstarpībām dažos jautājumos, jūs spēsiet vienoties, ja vien gribēsiet.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Jaunas iniciatīvas pat nebūs iespējamas. Risiniet jautājumus, kas saistīti ar ikdienu un garlaicīgiem praktiskiem pienākumiem. Ja attiecībām kolektīvā nav laba gaisotne, meklējiet cēloņus.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Gribēsies atpūsties. Jebkurā gadījumā centieties nodarboties ar to, kas sniedz prieku un gandarījumu un atjauno fizisko un emocionālo labsajūtu.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Partnerattiecībās progress būs apšaubāms, saskaņai traucēs taisnprātība un citu argumentu nedzirdēšana. Vislabākais variants – iepauzēt it visā, kur rodas sarežģījumi.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Steidzami darbi un informācijas meklēšana piemērota rīta stundām. Jo tuvāk nāks vakars, jo spēcīgāka būs vēlme baudīt dzīvi.