Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Entuziasms var traucēt finansiāliem darījumiem

Ambicioziem ļaudīm ar līdera tieksmēm, kas sev izvirza lielus uzdevumus, šodien nebūs grūti izvirzīties pirmajā plānāi. Pat veicot pavisam vienkāršus darbus, ieteicams būt drosmīgākiem. Zvaigznes palīdzēs un attīrīs ceļu uz mērķi. Entuziasms var traucēt finansiāliem darījumiem. Tie, kas cierē pēc papildu ienākumiem, var izmēģināt veiksmi.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Darījumu ritmu uzņemiet pamazām, nesāciet jaunus projektus tikai ar entuziasmu vien. Domas var būt aizņemtas ar iepriekšējās dienās piedzīvoto. Risinot svarīgus jautājumus, neizdariet spiedienu uz partneriem vai padotajiem.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Pārejas diena. Enerģijas nebūs daudz, tā var tikt izlietota mazperspektīvos darbos. Risiniet uzdevumus, kas neprasa uzmanību.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Līdzsvarots garastāvoklis un dvēseles miers. Gaidāmas labas ziņas, kas saistīti ar mācībām, personisko dzīvi, nestandarta hobiju. Pirmajā plānā būs materiālas rūpes.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Dienas laikā domas mainīsies, turklāt – kardināli. Rīta pusē varat būt pārlieku naivi un nepraktiski, vakarā kļūsiet kritiskāki.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Diena sāksies uz labas nots, mēģiniet šo sajūtu saglabāt pēc iespējas ilgāk. Daudz kas būs atkarīgs no jūsu diplomātiskuma, spējas patikt ļaudīm. Būtu ieteicams mēģināt ieraudzīt sevi ar citu acīm.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Apstākļi būs noteicošie, daudz stiprāki par jūsu brīvo gribu. Laba diena, lai izrādītu atbalstu draugiem, laipnību vajadzīgiem cilvēkiem. Iespējami papildu ienākumi.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Attiecības sagādās patīkamus momentus. Personiskas tikšanās labāk noritēs dienas pirmajā pusē. Vakarā par sevi var atgādināt neseni notikumi.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Izdosies atrisināt lērumu jautājumu, bet svarīgi pareizi uzlikt akcentus. Dienas otrā puse izcili produktīva radošiem un uzņēmīgiem ļaudīm.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Līdz pat vakaram būsiet radoši un romantiski noskaņots. Arī darbiem vajadzētu būt kreatīviem, tādi sekmēsies vislabāk. Ballītes beidziet laikus, neievelciet līdz naktij.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Zvaigznes darīs visu, lai atturētu no neapdomātiem soļiem, jo īpaši – finansiāliem tēriņiem. Nesteidzieties pirkt apģērbu, apavus.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Mierīga un maiga diena, veiksmīga, jo īpaši sievietēm. Nav ieteicamas procedūras, no kurām sagaidāms ilgtermiņa rezultāts, piemēram, matu krāsošana.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Patīkama diena, ja vien esat gatavi palikt par neatkarīgu notikumu vērotāju. Nesteidzieties ar izvēli. Skrienot pakaļ jaunām modes tendencēm, varat piedzīvot vilšanos.