Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Romantiska diena

Ideāla diena, lai slepeni satiktos – gan darījumu, gan mīlas lietās. Ar partneriem var apspriest sadarbības perspektīvas, ieteicams vākt informāciju, arī slepenu, par konkurentu stratēģiju. Diena piemērota romantikai. Jaunas iepazīšanās būs ilūziju pilnas. Finansiālajos jautājumos viegli kļūdīties. Pozitīvas emocijas sniegs masāžas, mierīga mūzika, meditācijas.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Diena, kad vērts izvairīties no kardināliem viennozīmīgiem lēmumiem. Grūtās situācijās labāk laikus paredzēt atkāpšanās ceļu. Situāciju neizmantojiet ļaunprātīgi.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Vajadzētu būt elastīgam, uzdevuma veikšanai izvēlēties īpašu taktiku. Darījuma jautājumos ieteicams būt īpaši diplomātiskam un paredzēt ikviena scenārija daudzos variantus.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Jābūt ne tikai enerģiskam un mērķtiecīgam, bet arī veiklam, elastīgam un izdomas bagātam. Nav izslēgts, ka nāksies nodarboties ar diviem uzdevumiem vienlaikus.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Veiksmīga diena uzņēmīgajiem, kas prot orientēties neviennozīmīgā situācijā. Nesliktas perspektīvas tiem, kas iesaistīti kolektīvos projektos. Situācija pati pateiks priekšā risinājumus.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Nav laba diena jauniem darbiem. Bīstami rīkoties emociju iespaidā, dvēseliskas krīzes situācijā. Ššaubas ieteicams traktēt kā stop signālu. Mēģiniet otro reizi neuzkāpt uz tā paša grābekļa!
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Skaidrība būs mānīga. Liela iespēja nokavēt, iekulties neskaidrās situācijās, nesastapt vajadzīgos cilvēkus. Pat ja viss sakritīs veiksmīgi, ir vērts būt uzmanīgam.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Nāksies ievērot likumus un noteikumus, jo sevišķi – termiņus. Ierastais dienas režīms var tikt izjaukts ar nesaskaņotu rīcību, tehniskām ķibelēm.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Diena piemērota atpūtai, radošiem un slepeniem darbiem. Labu relaksāciju sniegs sens hobijs, slepena aizraušanās un mīļš darbs. Produktīva diena mūziķiem, detektīviem, psihologiem, pagātnes pētniekiem.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Ļoti nelāga diena. Kaitinās notikumi mājās, ķibeles sadzīvē. Gribēsiet kaismīgi aizstāvēt to, kas jums dārgs, bet rezultāts var būt absolūti pretējs.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Apstākļi būs nemierīgi, pat bīstami. Bez vajadzības nav ieteicams pat iet ārpus mājas vai ofisa, arī doties tālākā ceļā. Veciem darbiem var būt jauns impulss.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Emocijas valdīs pār rīcību. Loģika, pieredze, skaidrs skats var palikt otrajā plānā. Esiet uzmanīgi – centieni aktīvi iejaukties notikumos var sniegt gaidītajam pretēju efektu.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Ja esat enerģiski, varat kļūt par nemiera cēlēju. Emociju izvirdumi, visticamāk, novedīs pie stresa vai traumas. Varat izrādīties marionetes pieredzējušu meistaru rokās.