Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Varat pārstāt domāt par citiem un pievērsties sev

Varat pārstāt domāt par citiem un pievērsties sev, savām vajadzībām, ārienei, garderobes atjaunošanai. Varbūt palutiniet sevi ar delikatesēm, saldumiem, kādu skaistumkopšanas procedūru? Pievērsieties savu mērķu piepildīšanai. Ne tikai mājsaimniecēm ieteicams atlikt kārtējo darbu veikšanu un pievērsties kam radošam.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Diena, kad nāksies daudz papūlēties, lai īstenotu savas vēlmes. Labas sekmes, piedaloties un rīkojot neformālus pasākumus. Veiksme ir jūsu pusē, bet – nepārkāpiet ētikas robežas.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Problēmas labāk risināt to rašanās kārtībā, nesteidzieties ar gala lēmumiem un plānu apstiprināšanu. Rēķinieties, ka kaut kas aizkavēsies, kaut kas notiks ātrāk, nekā ieplānots.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Atmosfēra raisīs domas par izklaidēm. Kontrolējiet svarīgos procesus, jo īpaši tos, kas saistīti ar naudu, nodokļiem un dokumentu noformēšanu.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Ja liktenis piedāvā avantūru, iespējams, vajag tai ļauties. Nav izslēgts, ka tieši tā arī būs jaunā gada dāvana. Jūsu rīcība var nepatikt partnerim, bosam, draugiem.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Laba diena, kad ir pamats ticēt veiksmei, lai gan sīkas nepatikšanas, papildu pienākumi tam var nedaudz patraucēt. Laimīgs gadījums palīdzēs atrisināt galveno problēmu.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Varat aizmirst par standartiem, paļauties uz veiksmi, drosmi un radošu pieeju. Tiem, kas pirmajā vietā tur likumus un tradīcijas, šī var būt saspringta diena.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Attiecības ar partneri un draugiem nebūs viennozīmīgas. Iespējams, tam pamatā būs dažādas gaumes un ieradumi. Laba diena neformāliem pasākumiem.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Nav ieteicams ļauties slinkumam, ja tā darīsiet, diena neatnesīs neko citu kā tikai nemieru. Laba diena liela mēroga pārmaiņām biznesā.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Nebūsiet mierā ar mazumiņu. Jebkas, ko uzsāksiet, strauji var vērsties plašumā, un var būt nepieciešamība meklēt papildu ienākumus, telpas, resursus... Neaizmirstiet saskaņot!
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Ļoti svarīgi ir ekonomēt ne tikai naudu, arī citus resursus. Neesiet haotisks, neizrādiet nepacietību un neiecietību. Mēģinājums visas problēmas atrisināt ar vienu piegājienu nesīs tikai vilšanos.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Jūs gaida veiksme, ja pats nebūsiet slinks un aktīvi darbosieties ne tikai fiziskā plānā. Pietiks pulvera, lai pabeigtu iesākto.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Lieliska diena spontānām ballītēm, radošiem projektiem. Saglabājiet skaidru prātu un kritisku domāšanu, tad viss izdosies.