Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Emocionālais stāvoklis mudinās apvainoties un pat raudāt

Emocionālais stāvoklis mudinās apvainoties un pat raudāt. Attiecībās nebūs saskaņas un sapratnes, uz līdzenas vietas var rasties konflikti un interešu sadursme. Tieši tas pats gaidāms biznesā, kas sev līdzi vilks zaudējumus, tieši tāpēc jāatturas no būtisku pasākumu apmeklēšanas. Nav ieteicams pieņemt lēmumus, jo īpaši tos, kuros tiek skarts līdzekļu ieguldīšanas jautājums. Vakarā var būt pat milzīgs enerģijas pieplūdums. Jācenšas nezaudēt godīgumu attiecībās, arī godaprātu profesionālajā jomā.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Auni, īpaši tie, kas dzimuši martā, var no jauna vēlēties iegūt neatkarību. Novatoriskas idejas būs pārpārēm, jājautā – vai tās arī realizēsiet vai tikai runāsiet par to.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Uzmanība būs vērsta uz īpašumiem. Atkarībā no apstākļiem ķersieties klāt savam mājoklim vai īslaicīgai uzturēšanās vietai. Noteikti nedrīkst ignorēt bērnu intereses.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Būs milzīgs plašums, kur izvērsties ar savām oriģinālajām idejām. No vārdiem gribēsiet pāriet pie darbiem, taču, visticamāk, tālāk par elektronisko saraksti netiksiet.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Domas un darbi būs piekalti personiskajām finansēm. Pat visekonomiskākie un saimnieciskākie nevarēs atturēties no ekskluzīva pirkuma, un, iespējams, to arī nevajag.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Prātā nebūs darbs. Visticamāk, jūs aizraus domas par tuvajiem svētkiem un to, ko tie nesīs jums. Nepievērsiet uzmanību negatīvajam, citādi sevi ieprogrammēsiet uz to.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Šo dienu labāk pavadīt bez liekām formalitātēm. Iespējams, iztērēsiet ne vienu vien stundu virtuālajā vidē.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Darbi, kas ieplānoti jau pirms kāda laika, var izrādīties lieka laika tērēšana. Zvaigznes brīdina – ir pienācis laiks, lai tiktu ārā no ierastajiem rāmjiem, jo īpaši radošajā jomā.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Vissvarīgākais būs no rīta uzņemtais emocionālais vektors. Atmosfēra un pašsajūta jūs var gan gremdēt, gan celt.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Pozitīvs emocionāls lādiņš, ko izstarosiet ap sevi, labvēlīgi iedarbosies uz apkārtējiem. Vientulība jums nedraud, un tas jau ir daudz.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Jo uzmanīgāk un pārdomātāk uzvedīsieties, jo labāk jums, un nepārspīlējiet, kaitinot citus. Iedvesma var nākt kopā ar jaunu piedāvājumu.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Būs iemesls demonstrēt savu artistiskumu, arī neierastu skatu uz cilvēkiem un notikumiem. Nav izslēgts, ka spontāni iesaistīsieties kādā neformālā aliansē.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Idejas, kas saistītas ar eksperimentiem, šodien vienkārši lidināsies pa gaisu un tieši ap jums. Nav izslēgts, ka tās var skart jūsu darba režīmu. Ja piederat pie pasīvajiem, tad šis ir īstais laiks mainīt savu uzvedības stilu.