Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: No ienākumiem lielā mērā atkarīgs dvēseles komforts

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Finanšu tēma nebūs pārāk aktuāla, cik ir, tik pietiks. Atkarībā no iespējām izvēlēsies dāvanas tuviniekiem un sagādāsi prieku pat tad, ja tas ir kāds mīļš nieciņš. Toties no sirds!
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Ienākumi atkarīgi no tā, kā spēsi sevi parādīt profesionālajā jomā. Kāds varbūt uz svētkiem saņems godam nopelnītu prēmiju. Ir vērts jaunajā gadā orientēties uz jauniem izaicinājumiem.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Ja vēlies nopelnīt vairāk, ir jāmācās. Pēc svētkiem nopietni padomā par pieteikšanos kursos vai līdzdalību kādā pieredzes apmaiņas pasākumā. Svētku dāvanās izvēlies grāmatas vai preses abonementus.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Labas iespējas nopelnīt un pavairot ienākumus. Piekrīti papildu darbiem, ja arī nāksies vairāk papūlēties, vai velti spēkus biznesa paplašināšanai. Iepriecināsi savējos ar vērtīgām, noderīgām dāvanām.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
No ienākumiem lielā mērā atkarīgs dvēseles komforts. Izvērtē savu finanšu stāvokli, apkopo iespējamos izdevumus un saplāno naudas plūsmu. Diezgan daudz izdosi svētku priekam savējiem.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Ienākumi no paša paveiktā. Uzņemies papildu darbus, raugies pēc peļņas iespējām un ļauj priekšniecībai noprast, ka esi pelnījis algas pielikumu. Var izdoties noslēgt izdevīgu līgumu.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Lielāki ienākumi, ja strādāsi radoši, un arī ikdienišķām lietām atradīsi interesantus risinājumus. Iegādājies skaistumlietas un koncerta vai teātra biļetes. Saviem mīļajiem dāvini kaut ko estētiskam baudījumam.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Strādā čakli, uzņemies papildu darbus, tad par atalgojumu nebūs jāsūdzas. Varēsi iepriecināt savējos ar jaukām svētku dāvanām. Sevi palutini ar jaunu garderobi vai skaistumsalona apmeklējumu.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Iegādājoties svētku dāvanas, nepārspīlē. Vērtība nav dāvanas lielumā, bet sirds siltumā. Ar naudu jārīkojas apdomīgi, lai pietiek arī iztikšanai pēc svētkiem. Vari apdomāt jaunus peļņas plānus.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Ar ienākumiem būsi apmierināts. Uzņemies vēl kādus papildu darbus. Visu, kas attiecas uz naudu, noformē juridiski precīzi. Neizdod pārāk daudz par izklaidēm.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Neatliec dāvanu iegādi uz pēdējo brīdi un nedari to steigā, citādi var nākties iztērēties nelietderīgi. Pērkot tehniku, pārliecinies par kvalitāti. Uz nākamo gadu apdomā, kā vari palielināt ienākumus.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Aktuāla finanšu tēma. Var rasties iespējas gūt papildu peļņu, tāpēc esi čakls un modrs. Nopelnīto tērēsi svētku dāvanām, lai no sirds iepriecinātu tuviniekus. Nebūtu vēlams iegādāties dārgu sadzīves tehniku.