Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Sasprindzinājumu lieliski noņems mājas uzkopšana

Domas virmos tikai ap mājām, mājokli, ģimeni, bērniem un vecākiem. Cilvēki kļūs ļoti jūtīgi, uzņēmīgi un arī viegli apvainosies. Nepieciešamība risināt mājas problēmas ienesīs savas korekcijas arī veicot darījumus, sīki šķēršļi var izsaukt milzu nepatiku un pat naidu. Cilvēkiem jābūt maksimāli uzmanīgiem, izvēloties vārdus komunikācijā. Sasprindzinājumu lieliski noņems mājas uzkopšana un nevajadzīgu lietu izmešana.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Pirmajā vietā nostāsies privātā dzīve. Atkarībā no tā, cik jūs esat apmierināti ar to, iespējami gan laimes mirkļi, gan milzīgi pārdzīvojumi.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Ģimenes intereses vai tuvāko cilvēku vajadzības būs dominējošas. Mēģinājums veidot tuvākas attiecības var nest neparedzamas reakcijas.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Būs grūti turēties pretī kārdinājumam tērēt naudu. Iespējams, jūs sapņojat par pēdējās markas ekskluzīvu automašīnu un jo pieticīgāk dzīvojat, jo plašākus tēriņus gribēsit atļauties.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Par vissāpīgāko vietu kļūs patmīlība. Ja jūs slavēs un cienīs, būsit gatavs gāzt kalnus un paveikt neiespējamo. Un pat vismazākais mājiens uz jūsu trūkumiem liks jums ieņemt pamatīgu aizstāvēšanās pozīciju.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Personiskās domas var nospēlēt pret jums. Jo oriģinālāk un patstāvīgāk skatāties uz dzīvi, jo lielāka iespēja kļūt par kritikas un nepatikas objektu.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Draugu jums daudz, bet ne palīgu. Laba diena tiem, kas gatavi mainīt ne tikai atmosfēru ap sevi.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Jūsu mērķi būs vērienīgi un netradicionāli. Iespējams, pats sev esat izvirzījis ideju demonstrēt sevi visiem un visur, bet – tas nav tā vērts.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Diena paliks atmiņā kā laimīga, ja vien jūs mīlat piedzīvojumus. Iespējami negaidīti notikumi, atrodoties ceļā.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Pārdzīvojumu spektrs būs plašs – no viegla saviļņojuma līdz spēcīgam emocionālam pārdzīvojumam. Negaidīta var būt arī jūsu reakcija uz tiem.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Noteikti nav ieteicams neko sākt. Iespējami pat ekstremāli notikumi. Riskējat ar veselību, ja visu pārāk ņemsit pie sirds.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Ierastā kārtība var būt strikti izjaukta. Nav izslēgti pārsteigumi no tuvumā esošiem ļaudīm, arī dzīvniekiem. Ja esat neformālais līderis, ātri vien varat zaudēt kontroli.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Iespējamas neparedzamas pārmaiņas radošajā sfērā, piemēram, ļoti drosmīga debija, skandaloza pirmizrāde. Kaprīzes var izrādīt gan bērns, gan laulātais draugs, gan boss.