Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Iespējamas pārmaiņas mīlas frontē

Aktīvs darījumu periods, bet nav ieteicams priekšlaikus atklāt savus plānus. Starpniecība un atbalsts no draugu un radinieku puses līdzēs sasniegt iecerēto. Labvēlīgs periods pārmaiņām mīlas procesos. Attiecības ar partneri var ieiet jaunā, augstākas uzticības līmenī. Īpaši svarīgi dienas pirmajā pusē neizraisīt un neiesaistīties konfliktos, darījumu sarunas vislabāk sekmēsies pēc pusdienlaika.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Svarīgi kontrolēt jūtas, jo apstākļi mudinās būt atklātiem, bet tas nav vēlams. Konfliktu nav ieteicams to iznest ārpus mājas.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Ārkārtējas situācijas var būt normāla dienas sastāvdaļa, jo īpaši tad, ja darbs saistīts ar inovācijām. Ļoti liela iespējamība konfliktiem, steigai, kļūdām.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Vislabāk pievērsties ierastiem darbiem, eksperimenti nav vēlami. Svarīgi ievērot grafiku. Neuzņemieties vairāk nekā varat paveikt.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Avantūras sola vairāk ķezu nekā ieguvumu. Pieturieties pie jau pārbaudītas shēmas, baudiet paredzamu situāciju. Daudziem no problēmām izvairīties ļaus intuīcija.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Kontrolējiet dzīves telpu, problēmas sadzīvē un ģimenē. Garastāvoklis un darbaspējas var negatīvi ietekmēt fizisko pašsajūtu. Sekmes darījumos ietekmēs ne tikai profesionalitāte, bet prasme sadzīvot ar rutīnu.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Personiskie kontakti noritēs viegli un bez problēmām. Varat veidot kopīgus plānus gaidāmajām brīvajām dienām. Dažas problēmas var raisīt nesaprašanos ar kolēģiem, īpaši – padotajiem.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Līdz vakaram būsit norūpējies par problēmām. Šodien, un arī tuvākajā nākotnē jums būs atvērti ne visi ceļi, tāpēc – samierinieties.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Esiet uzmanīgi ar jauniem darbiem. Remonts vai revolūcija darbā jūs var izsist no sliedēm uz ilgu laiku. Nelīdzsvarotos problēmas sameklēs it visur.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Diena, kad nav ieteicams mēģināt izvirzīties pirmajā plānā. Ir vērts pievērst uzmanību strīdīgai un bīstamai pusei savās attiecībās. Problēmas uztveriet kā signālu būt piesardzīgam.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Patīkama diena tiem, kas prot ieklausīties iekšējā balsī. Nav vērts eksperimentēt, labāk izmantot zināmas shēmas un prasmes. Pabeidziet iesākto!
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Saspringta diena. Izvairieties no traumatiskām situācijām, īpaši tad, ja lietojat jaunu tehniku, paņēmienus vai iekārtas. Steigas dēļ var būt nepatikšanas.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Intuitīvā saskaņa būs lieliska, bet tā neatrisinās praktiskus sarežģījumus. Izslēdziet spēka metodes komunikācijā, aizstājiet tās ar diplomātiju.