Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Galvenā loma būs partnerattiecībām

Galvenā loma būs partnerattiecībām, bet daudz plašākā nozīmē – mīlestībai, darījumiem, draudzībai, darbam, radiniekiem. Dienas galvenais uzdevums – atrast kopīgu valodu ar citiem. Kaut kas šajā jomā izdosies, tomēr būs arī daudz šķēršļu. Pirkumi nebūs paši veiksmīgākie. Garastāvoklis, jo īpaši sievietēm, būs ļoti svārstīgs. Harmonija būs atkarīga no tā, kas norit apkārt, jo cilvēki būs jūtīgi pret interjeru, apgaismojumu, kārtību, cilvēku garastāvokļiem.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Laba diena kolektīviem darbiem, jo īpaši tad, ja tie veicami neformālā gaisotnē. Neraugoties uz dažādiem viedokļiem, varēsit atrast kopīgu valodu ar jaunu kolēģi.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Centieties it visā ievērot balansu. Neuzskatiet savu viedokli par vienīgo iespējamo un pareizo, ejiet uz kompromisiem.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Cilvēku reakcijas un emocijas, arī jūsu pašu, nebūs prognozējamas. Jūs aizskars pat tas, kas citudien ir kā pīlei ūdens.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Ieviesiet kārtību savā teritorijā. Ārēji elegantā ideja realitātē var radīt milzu problēmas. Mājas dizainu un paša imidžu šodien labāk nemainīt.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Šodiena atnesīs skaidrību attiecībās ar jūs interesējošiem ļaudīm. Kopā ar tikumiem jaunie paziņas demonstrēs arī trūkumus. Laikus atsakieties no plāniem, kas jums var sagādāt problēmas.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Var būt neslikti ienākumi, uzrasties oriģināls hobijs. Ja esat nomainījis nodarbošanās veidu, šodien skaidrākas kļūs jūsu perspektīvas tajā.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Acumirklīgas iegribas var novest pie pārsteidzīgiem eksperimentiem. Meklējiet labākos variantus no iespējamajiem. Diena veiksmīga tiem, kas darbojas sportā un biznesā.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Neļaujieties kārdinājumam paveikt darbu vienatnē. Lepnības dēļ varat palikt viens ar problēmu, turklāt visnepiemērotākajā brīdī.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Veiksmīga diena tiem, kas darbojas komandā un skaidri zina savu mērķi. Labi pievērsties inovācijām, attīstīt jaunu biznesu, veikt sociālus eksperimentus. Atsakieties no nevajadzīgiem pirkumiem.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Galvenais – saglabāt balansu. Var būt jāpiekāpjas citu cilvēku priekšā. Meklējiet kompromisu, kas nekaitē paša interesēm.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Negaidiet atkāpes un īpašu komfortu, šodienas prioritāte būs darbs. Lieliska diena partnerattiecībām, iesaistieties kopīgos projektos, paši radiet tos.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Problēmas var būt atrisināmas tikai aktīvas sadarbības rezultātā. Neceriet strīdīgus momentus atrisināt vienatnē. Pārvariet lepnumu, meklējiet palīgu, ja jums tas nepieciešams.