Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Sargieties no pārsteidzīgiem lēmumiem un stresa situācijām

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Sadzīvošanas prasme, vēlme pēc miera un harmonijas – tās būs svarīgas tēmas. Sargies no pārsteidzīgiem lēmumiem un stresa situācijām. Vēlams mācīties, apgūt ko jaunu un paplašināt redzesloku. Jāprot ieklausīties otrā cilvēkā un pieņemt viedokli, kas atšķiras no tava skatījuma uz lietām. Bez kompromisa nebūs mājas miera. Brīvdienās aizbrauciet kaut kur, lai izrautos no rutīnas.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Attiecības ar sabiedrību, līdzcilvēkiem un sadarbības partneriem nebūs tās vienkāršākās. Kādas saites vai saistības var izbeigties un to vietā rasties jaunas. Tad gan rūpīgi izvērtē, ko izvēlies par kompanjoniem. Pārdomas par sirdslietām. Iespējams, kaut kas nebūs īsti pa prātam un sagādās pārdomu brīžus. Nespītējies un nedemonstrē principus, bet esi atvērts sirsnīgai, atklātai sarunai.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Būsi pienākumos iekšā līdz matu galiņiem. No panākumiem darbā lielā mērā atkarīgs garastāvoklis un emocijas. Ja pietrūkst kādu iemaņu, esi gatavs mācīties. Neiesaisties svešos strīdos. Labprāt pavadīsi laiku kopā ar otro pusīti un tuviniekiem. Ģimeniska gaisotne uzlādēs ar pozitīvām emocijām, un būs pārliecība, ka uz mīļoto un vistuvākajiem vari paļauties jebkurā situācijā.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Ja esi noguris darbā vai risināmi kādi nopietni jautājumi, atrodi laiku vienatnei. Tikai tā izdosies domas salikt pa plauktiņiem. Palīdzēs mierīga atpūta, meditācijas vai laba filozofiska vai ezoteriska literatūra. Kopā ar mīļoto vajadzētu kaut ko pasākt – apmeklēt kultūras pasākumu, aiziet uz klubu vai doties izbraucienā. Jāsargās no rutīnas un viedokļu uzspiešanas.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Darba dzīve ritēs dinamiski un paņems daudz spēka. Raugies, lai enerģijas patēriņš ir adekvāts darbu apjomam. Necīnies ar vējdzirnavām un nestrīdies ar priekšniecību. Brīvajā laikā izklaidējies. Attiecībās ar mīļoto cilvēku valdīs sirsnība un sapratne. Kopā būšana sniegs patīkamas un siltas emocijas. Tomēr pāriem jāgādā arī par saskaņu, lai ikdienu neaizēno nevajadzīgi strīdiņi.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Uzklausi savas atvasītes, bet necenties uzspiest viedokli vai pamācīt no vecākā un gudrākā pozīcijām. Tas var novest pie strīdiem un domstarpībām. Labākā pieeja būtu prast klausīties un atbalstīt neuzkrītoši. Sirdslietu joma būs svarīga – var gadīties, ka saistībā ar to rodas dziļas pārdomas un jautājumi. Prātosi, vai viss ir tā, kā tu vēlies. Vajadzētu būt vairāk kopā ar mīļoto un runāt par to, kas uz sirds.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Šis periods nav īsti piemērots sabiedriskām aktivitātēm, tusiņiem un atbalstītāju meklējumiem. Var gadīties, ka kāds apsola vairāk nekā spēj izpildīt. Tāpēc labāk paļaujies pašam uz saviem spēkiem. Situācijas mainīgas – var būt pēkšņas tikšanās, pēkšņas šķiršanās un kādi interesanti notikumu pavērsieni. Pāriem jāgādā par mieru un saskaņu, bet brīvajiem ļaudīm iespējama negaidīta iepazīšanās.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Darbā var nākties ieviest kārtību, tikt galā ar neskaidrām situācijām, risināt samudžinātus jautājumus. Dari to visu mierīgi, ar izpratni un bez strīdiem. Neaizmirsti par atpūtu un iemīļoto hobiju. Visas neskaidrās situācijas, problēmas, šaubas un emocijas izrunā ar mīļoto cilvēku. Nedrīkst neko slēpt vai izdarīt nepamatotus secinājums. Atklātas sarunas visu saliks pa plauktiņiem.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Prāts darbosies augstā līmenī, būs vēlme iegūt zināšanas un jaunu informāciju. Izmanto savas spējas lietderīgi. Strādā pie projektiem un veido lietišķos kontaktus. Svarīgus mājas darbus atliec uz vēlāku laiku. Sirdslietās iespējami pavērsieni. Jaunu iepazīšanos izvērtē ar prātu un, pirms domāt par turpinājumu, pārliecinies, ka otra cilvēka nodomi arī ir gana nopietni. Dēkas nedos prieku un laimi.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Prātā nāks filozofiskas pārdomas, vajadzēs izvērtēt un pārvērtēt dažādas situācijas, kā arī atsevišķos gadījumos mācīties noskaitīt līdz desmit, lai neļautu vaļu emocijām. Mainies pats un maini apkārtni. Dvēsele saviļņosies romantiskās noskaņās, un dzīve var uzdāvāt neaizmirstami jaukus brīžus, kas paliek atmiņā ilgi jo ilgi. Tajā pašā laikā izvairieties no dēkām, kas nav publiskojamas.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Mājas dzīvē iespējamas pārmaiņas – ir piemērots laiks pārcelties uz citu mājokli vai izremontēt esošo. Ja nekas tāds nav plānots, veic nelielu kosmētisko remontu, interjera uzlabojumus vai pārkārto mēbeles. Kopā ar mīļoto jauki pavadīsi laiku. Brīvajiem ļaudīm lielas iespējas satikt cilvēku, kas iekrīt kā oglīte sirdī un ar kuru rodas simpātijas.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Daudz veiksmīgu brīžu saistīsies ar ārzemju tēmu. Vari doties ceļojumā, kur iegūsi jaunus draugus un, iespējams, izveidosi arī lietišķos kontaktus. Uzmanies no kļūmēm un pārpratumiem. Sirdī ilgas pēc mīļuma un stiprā pleca sajūtas līdzās. Ja attiecību jomā kaut kas nav pa prātam, izrunājies par to ar mīļoto cilvēku. Brīvajiem ļaudīm pret jaunu pazīšanos vajadzētu izturēties vērtējoši.