Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Aktīvu darījumu diena

Aktīvu darījumu diena, sekmes arī jaunu draugu un domubiedru meklējumos. Dienas pirmajā pusē izdosies ļoti daudz, var pat teikt – maksimums, turklāt vakarā samazināsies darbaspējas. Sekmes publiskās runās, sabiedriskos darbos un radošās jomās. Jo tuvāk nāks vakars, jo vairāk sīku šķēršļu un grūtību. Plānojiet ģimenes budžetu un pasākumus.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Varat savus sakarus izmantot karjerā un biznesā. Radīsies iespējas, kas dzīvē ļaus ieviest pozitīvas pārmaiņas. Jauns romāns aizņems daudz laika.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Saspringts darījumu laiks, kad būs nepieciešams draugu atbalsts, lai izpildītu pienākumus. Svarīgi noturēt līderpozīcijas kolektīvā, iespējams, nāksies aizstāvēt savu profesionālo autoritāti.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Labvēlīgs periods, kad varēsiet demonstrēt savas prasmes, izmēģināt jaunu lomu vai statusu. Jaunas idejas ļaus kvalitatīvi mainīt savas dzīves personisko sfēru.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Aktīvs laiks darījumu jomā, varēsiet pavirzīties uz augšu uz citu cilvēku rēķina. Partneri var nepildīt saistības. Nesteidzieties ar spriedumiem.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Svarīga diena, kad jāsamazina ambīcijas un jāieklausās saprāta balsī. Ierobežojiet tēriņus. Draugu problēmas prasīs jūsu uzmanību.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Labs laiks, kad darbiem var traucēt tikai paša personiskā dzīve. Tuvu draugu problēmas un jaunu garīgu ceļu meklējumi var aizņemt pārāk daudz laika.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Aktīvs periods biznesam, komunikācijai un sadzīvisku jautājumu risināšanai. Dienas pirmajā pusē ieteicams paveikt lielumu darbu.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Saspringta diena, kad būs nepieciešama papildu enerģija un savaldība, lai izpildītu kārtējos darbus. Rezultātu var sniegt slepeni veiktas darbības.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Varat iegūt kāroto, bet tam nepieciešama savaldība komunikācijā un organizētība darījumos. Realizēsiet savus plānus. Svarīgas tikšanās labāk nerīkot.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Būs izdevība izcelties, jo konkurenti kļūdīsies. Izdosies darbi, kuru veiksmes pamatā ir ļoti precīzi saliktas tikšanās. Ilgtermiņa plāni ļaus līdzsvarot finanses.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Izmaiņas plānos, paaugstināta emocionalitāte. Kritiku un piezīmes uztversiet kā pretenzijas, tāpēc komunicējiet ar tiem, kam uzticaties.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Aktīvs periods, daudz sarunu, plānu un arī darbu, lai realizētu savas, ne citu idejas. Esiet savaldīgi un piesardzīgi sarunās. Neuzstājiet uz savu, piebremzējiet ambīcijas.