Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Vakarā piemērotas tikšanās ar draugiem

Vēsa un distancēta attieksme pret cilvēkiem, tomēr kopumā diena solās būt mierīgāka nekā iepriekšējās. Arī iekšējās šaubas un pārdzīvojumi nenesīs pārāk lielas traumas. Ar svarīgiem darbiem ieteicams nodarboties rīta pusē, vakarā piemērotas tikšanās ar draugiem. Paaugstināts jutīgums. Pirkumi var būt ne tikai oriģināli un skaisti, bet arī ilgi kalpos.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Mierīgu iniciatīvu diena. Veiksmīga pirkumiem, īpaši – neparastiem. Plāni un secinājumi izskatīsies optimistiski, bet visu gan nav jāuzņem par patiesību.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Būtiska diena, kurā daudz ko varēsit mainīt savā dzīvē. Nepalaidiet garām iespēju dibināt daudz personiskākas attiecības ar jums izdevīgiem cilvēkiem.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Darbi sekmēsies. Attiecības attīstīsies veiksmīgi. Labs periods, lai iepazītos ar jauniem cilvēkiem, lietām un prasmēm. Paaugstināta interese par astroloģiju, ezotēriku.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Pārmaiņas vispirms skars emocionālo un psiholoģisko noskaņojumu. Pieaugs kāre pēc brīvības attiecībās un sadzīvē. Radoši cilvēki meklēs iedvesmas avotu.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Neformālas komunikācijas diena, attīstīsies romantiskas jūtas, draudzības saiknes un neparastas intereses. Izdosies atjaunot domubiedru loku. Neaizraujieties ar ilūzijām.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Nāksies pārkārtoties un pielāgoties, tikt vaļā no ieciklēšanās uz konkrētām tēmām, kontaktiem, apstākļiem. Optimismu vairos patīkama tikšanās, jauni iespaidi.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Nepalieciet vienatnē, tas pieļaujams tad, ja darāms kas patiešām svarīgs un neatliekams. Diena piemērota kolektīvām izklaidēm. Simpātijas neviļus var pāraugt mīlestībā.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Individuālisma izpausmes atstājiet citai dienai. Risiniet kolektīvas problēmas, ģimenes jautājumus. Iespējams, nāksies sniegt finansiālu atbalstu.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Patīkama diena, īpaši daiļajam dzimumam. Barjeras tiks noņemtas, būs plašs lauks izvēles brīvībai. Laba diena ballītei, sarunām ar draugiem, turklāt varat nogludināt senus konfliktus.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Varat atļauties neievērot plānus, kaut ko mainīt ieradumos. Kardinālas izmaiņas plānos gan nav ieteicamas, šajā jomā jāiztiek bez steigas. Iespējami veiksmīgi pirkumi.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Laba garastāvokļa un pašsajūtas diena. Oriģināli pārsteigumi, patīkama sabiedrība, jauni iespaidi. Aiz ārējas labklājības tomēr slēpsies senas grūtības.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Būs viegli veidot jaunas attiecības, iegūt jaunus draugus. Nebūs grūti izpatikt kolēģiem un šefam, iegūt paziņas virtuālajā pasaulē. Tikai neceliet gaisa pilis!