Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Izvairieties no agresijas un nervozitātes

Nopietna attieksme pret visu ļaus sakopot domas un veiksmīgi organizēt sadzīviskus jautājumus. Diemžēl varat būt nejūtīgi personiskos un emocionālos jautājumos. Negaidiet lielu peļņu, īpaši jomās, kas saistītas ar likumiem. Negaidītas tikšanās var izrādīties perspektīvas. Izvairieties no agresijas un nervozitātes, risinot problēmas.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Aktīva un nemierīga diena. Rīts būs visintensīvākais, pārējā diena piemērota individuāli darāmiem darbiem. Uzturiet saiti ar vajadzīgajiem cilvēkiem.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Nav ieteicams atslābināties. Būs visi apstākļi, lai lietas risinātos veiksmīgi. Varēsiet likumīgi apstiprināt mutisku vienošanos, galīgi atrisināt senu interešu konfliktu.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. It visā nepieciešama kārtība. Ieteicams strukturēt informāciju un citus jauniegūtos resursus. Kārtība nepieciešama darbos, arī papīros.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Labāk ievērojiet oficiālo toni, likumus un normas. Veiksmīgs laiks pārrunām, risināt domstarpības darbā.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Rutīnas darbi, kārtējās problēmas biznesā, birojā un ģimenē. Nebūs iespējams izvairīties no birokrātiskām niansēm, darba ar dokumentiem un izziņām.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Ieteicami īslaicīgi braucieni. Sporta zāles apmeklējums nebūs par skādi. Darījumu cilvēkiem nebūs sarežģīti slēgt līgumus. Varat negaidīti saņemt atbalstu no kolēģiem.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Fiziska un emocionāla izturība būs vitāli nepieciešama. Strīdi ģimenē ir gandrīz vai neizbēgami, ja vien nespēsiet regulēt savu impulsivitāti. Ievērojiet plānus, pārbaudītas sistēmas.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Aprēķini tiks apstiprināti, plāni – realizēti. Labs laiks darījumu apspriedēm. Veiksmīga diena menedžeriem, spēka un fiskālo struktūru darbiniekiem.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Veiksme ir reāla, bet nāksies pacensties. Nav ieteicams paļauties tikai uz veiksmi. Var būt tā, ka neko nepazaudēsiet, bet arī neiegūsiet.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Atradīsiet izeju no kritiskas situācijas. Dienas laikā mazināsies kaitinošie faktori. Neraugoties uz sīkām neveiksmēm, rīcībai būs gaidītais rezultāts. Būs augstas darbspējas.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Nāksies izvēlēties starp komfortu un rezultativitāti. Ja karjera un pienākums svarīgāki par veselību, varēsiet strādāt līdz vēlai naktij.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Ļoti svarīga būs operativitāte un mērķtiecība. Nenovirzieties uz blakus tēmām, koncentrējieties darbībai vienā virzienā.