Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Vakarā noteikti jāsamazina slodze

Nemierīgs laiks, nāksies pieņemt svarīgus lēmumus. Dienas pirmajā pusē nevajag uzņemties iniciatīvu, bet konfliktsituācijās vajadzētu izrādīt nelokāmību. Dienas otrajā pusē iespējama ideju cīņa, nav ieteicams vērsties pie priekšniecības ne ar lūgumiem, ne ar priekšlikumiem. Svarīgu lēmumu īstenošanā būs nepieciešama papildu piesardzība un uzmanība. Vakarā noteikti jāsamazina slodze.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Nemierīgs periods, kad būs nepieciešama piesardzība. Garastāvokļa svārstības un zemas darbaspējas traucēs paveikt visu ieplānoto. Iespējamas liktenīgas kļūdas.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Būtiski lēmumi prasīs līdzsvarotību. Garastāvokļa svārstības traucēs ne tikai komunikācijā. Vienkāršojiet darba procesu. Esiet gatavi negaidītiem priekšlikumiem.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Periods, kad palielināsies kļūdas darba procesā, svarīgus jautājumus pārbaudiet ne tikai divreiz. Vieglprātība pievils. Esiet gatavi demonstrēt labsirdību un spēju sadarboties.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Nemierīgs periods darījumos, pārrunās. Iespējamas strukturālas izmaiņas. Labs laiks tirdzniecībai. Mīlestībā dominēs aprēķins.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Laba diena personiskām attiecībām, nemierīga – biznesā un finansēs. Dienas pirmajā pusē būs vajadzīga papildu koncentrēšanās, pat izpildot visbanālākos darbus. Ieviesiet kārtību dokumentos.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Labvēlīgi apstākļi veidosies it kā paši no sevis. Būtu ieteicams veltīt uzmanību savam budžetam, nav ieteicams pārsniegt izdevumu limitu. Ķibeles ģimenē var novest pie emocionālas spriedzes.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Labāk pievērsties personiskajai dzīvei, pašsajūta un garastāvoklis būs traucējošs faktors darījumos. Būs nepieciešama pacietība un spēja koncentrēties.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Aktīvs periods, kad jūsu personība un principi palīdzēs atrisināt problēmas gan darījumos, gan personiskajā dzīvē. Neesiet pārāk optimistiski par prognozēm.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Daudz kas izdosies, ja vien būsit punktuāli un precīzi izpildīsit uzdevumus. Dienas pirmā puse piemērota pārrunām, bet pēc tam būs jāizvairās no strīdiem.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Saspringts periods emocionālajā plānā, problēmas mājās un sirdslietas traucēs darbam. Nepārslogojiet sevi ar darbu. Vakars piemērots kopīgu plānu kalšanai.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Periods, kad patmīlība ietekmēs lēmumu. Nesteidzieties ar secinājumiem, neuzņemieties pārāk daudz pienākumu. Nepalaidiet garām nestandarta piedāvājumus.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Nav ieteicams publiski demonstrēt savu gaumi un iegribas. Viss svarīgais notiks neatkarīgi no tā, ko gribat jūs. Periods, kad vislabāk risināmi ģimenes un mājas jautājumi.