Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Iespējama neskaidrība finansēs

Diena, kurai būs raksturīga koncentrēšanās uz kaut ko vienu. Būs arī tieksme kritizēt citus. Var ķerties klāt senu un nopietnu problēmu risināšanai, bet nevajag sevi apgrūtināt ar jauniem pienākumiem. Tendence nodarboties ar to, kas sniedz spēcīgas emocijas. Iespējama neskaidrība finansēs, maldi par perspektīvu projektu. Rīts – ļoti emocionāls, vakars – aktīva komunikācija. Uzmanieties, lai pārāk spēcīgi neapvainotu pretinieku.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Darāmo darbu plāns mainīties atkarībā no jauniem apstākļiem. Esiet secīgi un punktuāli darbos. Iespējams, šodien nāksies risināt svarīgus materiālus jautājumus.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Pienākumi mājās traucēs profesionālu pienākumu veikšanai. Iespējami īsi braucieni, svarīgs būs komforts, tā dēļ varat pat sastrādāt muļķības.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Nepārslogojiet sevi ar sarežģītu darbu. Radošs darbs, komunikācija ar bērniem, lirika mīlas frontē palīdzēs saglabāt pozitīvu skatu uz dzīvi.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Darba un plānošanas diena. Emocionālais fons būs nestabils. Darījumos varat sasniegt labus rezultātus, ja vien mākat skaitīt un glabāt svešu naudu. Neignorējiet savas intereses.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Ļoti ražīga diena, kad ieteicama plānošana un secīgums darbos, kuru būs patiešām ļoti daudz. Attiecībās – daudz kaisles un romantikas. Necentieties mainīt notikumu gaitu.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Jūs var iesaistīt operācijās ar svešu naudu, bet to gan nevajadzētu, arī izlīdzēt ar aizdevumu ne. Saasināsies intuīcija, kas palīdzēs veikt pareizo izvēli vakarā.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Svarīgi vienkārši saglabāt līdzsvaru, izvairīties no agresijas, neiet citu kaislību pavadā. Noteikti atrodiet laiku sevis izglītošanai. Sarežģītu jautājumu risināšanu labāk atlikt.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Rūpes par tuviniekiem mīsies ar patmīlīgiem plāniem par nākotni. Neatklājiet savus plānus un informācijas avotus.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Vislabāk veiksies darbs mierīgā gaisotnē. Veltiet laiku veselībai, atrodiet laiku vienatnei. Pietiekama fiziskā slodze un meditācija ļaus saglabāt pozitīvu attieksmi pret dzīvi.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Labs laiks, lai izbalansētu starp personiskajām interesēm, izdevīgumu un darbu. Svarīga diena individuālistiem. Iespējams, saņemsiet negaidītu peļņu. Neķerieties klāt svešai naudai!
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Emocionālajā ziņā saspringta diena, ģimene traucēs darbam. Esiet gatavi konfliktiem darba vietā, vēlams slēpt emocijas un garastāvokli. Vakarā labāk pavadīt laiku kopā ar radiniekiem.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Emocionalitātei būs nozīmīga loma attiecībās. Labi plānot budžetu, vākt informāciju par jūs interesējošiem jautājumiem, sagatavoties svarīgām tikšanām.