Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: darījumiem un pārmaiņām laba diena

Laba diena, kad iespējams rast saskaņu daudzās jomās. Darījumiem radīsies jaunas perspektīvas. Patīkamas pārmaiņas būs arī saistītas ar svešzemju kontaktiem. Pārbraukšana un pārmaiņas notiks līgani un mierīgi. Radošās profesijās iespējams milzīgs pacēlums. Svarīgi neiestrēgt pagātnē.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Labvēlīga diena, kad daudz kas izdosies. Jauneklīga impulsivitāte un lielas darbspējas ļaus gūt panākumus, patiesībā vienīgais trūkums – slinkums.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Visproduktīvākais periods būs pēcpusdienā. Lai darbs nebremzētos, bet konkurentus neizaicinātu kaitēt vismaz jūsu reputācijai, vajadzēs būt labsirdīgam un draudzīgam.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Ja risināms kas svarīgs, neizvēlieties to darīt rīta pusē. Būs nepieciešama viltība un diplomātiskums, lai pārvarētu šķēršļus.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Laba diena ražošanas un finanšu jomu pārstāvjiem. Svarīgas sarunas labāk neveikt dienas pirmajā pusē, ķibeles mājās var traucēt veikt profesionālos pienākumus.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Ideāls laiks sadarbībai ar partneriem un kolēģiem. Sapratne un atbalsts ļaus sasniegt pat ļoti augstus rezultātus. Labs laiks mīlestībai un aplidošanai. Varat rēķināties ar kolēģu atbalstu.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Spēsiet pretstāvēt jebkādām pārmaiņām. Ģimenes dzīve ļoti savīsies ar profesionālo, radošās izpausmes beidzot var sākt nest augļus.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Labs laiks darījumu attīstīšanai. Būs jāpieņem svarīgi lēmumi, un ieteicams tos neveikt steigā. Personiskā dzīve arī būs svarīgo prioritāšu sarakstā.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Nepieņemiet svarīgus lēmumus profesionālajā jomā. Sekmes organizatoriskos darbos, var uzrasties jauni partneri.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Aktivitātei darījumos līdzi nāks nemiers un nervozitāte. Ļoti nav ieteicams pārstrādāties. Pārliecinātība par sevi un dzīvības spēku pieplūdums var radīt pārlieku uzbudināmību.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Svarīgi secinājumi un lēmumi var pat novest pie darbības sfēras maiņas. Ieteicams ieviest kārtību dokumentos. Laiks, kad varat pieprasīt savu tiesu.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Jo tuvāk nāks vakars, jo labāk izdosies flirts un pieaugs interese par attiecībām, bet jāuzmanās, lai tas neskādē veikt profesionālos pienākumus. Vieglprātība var radīt nopietnus sarežģījumus.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Stresaina diena, kad itin viegli var sabojāt attiecības. Biznesā var būt sarežģījumi, bet tos viegli pārvarēt, pie viena arī – intelektuālu slinkumu.