Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Šaubas un nepārliecinātība traucēs

Mēness cikla izskaņa ir izcili piemērota tam, lai atbrīvotos no visa nevajadzīgā. Nav ieteicams steigties uzņemties jaunas saistības. Šaubas un nepārliecinātība traucēs, pat kaitēs jums. Nav ieteicams būt pārlieku spītīgiem un taisnprātīgiem, jo tas, tieši tāpat kā diplomātija un demagoģija, ļoti ietekmēs attiecības. Šodien var būt iespēja mainīt likteni uz labu.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Labāk atsakieties no neatlaidības un uzstājības ceļā uz kāroto. Maiga un uzmanīga attieksme nesīs lielāku labumu. Intuīcija ļaus izvairīties no kļūdām.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Nemierīga un aktīva diena, kas solās būt veiksmīga. Dienas pirmā puse var atnest daudz negaidītu notikumu, arī veiksmi darbos un materiālu atlīdzību. Vakarā uzklausiet intuīciju.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Mēģinājums izpatikt un spontānas iepazīšanās var novest pie būtiskām kļūdām, var ietekmēt partnerattiecības. Vakaru ieteicams pavadīt vienatnē.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Pārdomājiet paveikto, atbrīvojieties no nevajadzīgiem partneriem un līdzgaitniekiem, tas ļaus iegūt jaunas perspektīvas.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Labs laiks, lai paplašinātu savu ietekmi. Jums var lūgt intelektuālu un/vai finansiālu atbalstu. Apvienojieties ar domubiedriem, tas var nest veiksmi darbos. Nepārpūlieties!
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Labs laiks, lai meklētu darījumu partneri, bet – tikai meklētu. Vakarā gan jāizvairās no iepazīšanās, jo cerētais visticamāk atšķirsies no realitātes.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Stresains periods, kad var notikt tā saucamie pagrieziena notikumi. Netērējiet laiku nevajadzīgiem cilvēkiem, neturiet vecas mantas. Tieciet vaļā no visa, kas neļauj iet tālāk.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Labvēlīga diena. Cerība uz gaišo nākotni iegūs materiālu atbalstu. Varat nopietni pārdomāt par apvienošanos ar sen un labi zināmu partneri. Oriģinālas idejas var nesaprast.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Aktīvas rīcības diena. Svarīgs laiks, kad var gaidīt pagriezienu grūtos darbos. Patiesība paliks domu līmenī. Intuīcija un nojauta var līdzēt izdarīt pareizo izvēli.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Labs laiks individuālam darbam, radošas aktivitātes diena. Ieteicams tikt vaļā no vecām drazām, kā arī no nevajadzīgiem kontaktiem.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Neeksperimentējiet ar jaunu imidžu un komunikācijas veidu. Pievilcība, spilgts temperaments un možs gars ļaus sasniegt kāroto. Ir bīstamība apreibt no panākumiem.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Izsvērtu un labi pārdomātu lēmumu diena, jo īpaši labas sekmes būs tiem, kas cīnīsies par taisnību. Svarīgi ir līdz dienas beigām saglabāt pozitīvu noskaņojumu, izvairīties no neadekvātiem cilvēkiem.