Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Ļoti noderēs koncentrēšanās

Ļoti noderēs koncentrēšanās, uzmanība un kontrole pār sevi. Dienas pirmajā pusē iespējamas kļūdas, karstasinības dēļ pieļautas kļūmes. Nepatīkams laiks pārrunām un sapulcēm, bet labvēlīgs tiem, kam ir vara. Pēc pusdienlaika samazināsies nervozitāte. Garastāvoklis noteiks darbu sekmīgumu.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Stresaina diena, kad šķēršļi būs īslaicīgi, bet garastāvokļa svārstības – milzīgas. Būs grūti kaut ko iegūt, tieši tāpat kā zaudēt. Vai tiešām gribat pierādīt savu neatkarību?
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Saspringta diena, jo pienākumu un uzdevumu būs daudz. Daudzreiz gribēsiet pierādīt savu taisnību. Veiksme būs blakus dienas otrajā pusē, tad arī demonstrējiet savu iniciatīvu.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Nav jātiecas ar radikālām metodēm atjaunot savu izskatu vai metodes darbā, iespējami negaidīti sarežģījumi. Neceriet uz darba novērtējumu un vieglām uzvarām.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Savelciet padarītā bilanci. Visu svarīgo veiciet dienas otrajā pusē. Skaidrs skats uz lietām ļaus izvairīties no nevajadzīgas laika tērēšanas.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Labs laiks attiecībām, harmonijai ģimenē. Dienas pirmajā pusē labāk neķerties klāt svarīgiem darbiem, iespējamas izmaiņas plānos. Būs daudz iespēju realizēties profesijā.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Var būt grūti koncentrēties pienākumiem, nervozitāte un pļāpīgums traucēs pareizi izteikt domas. Grūtības būs īslaicīgas. Saglabājiet optimismu.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Stresains periods, kad ģimenes problēmas iejauksies profesionālajā sfērā. Būs grūti izpildīt kārtējos darbus. Garastāvokļa svārstības teju vai neizbēgamas. Nepārslogojiet sevi ar darbiem.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Ļoti svarīgi nenoskaidrot attiecības ne mājās, ne darbā, izvairīties no konfliktiem ar sievietēm. Būs grūti rast saskaņu ar partneriem, svarīgus darbus labāk atlikt.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Labs periods aktīviem darbiem profesionālajā jomā. Var būt iespēja uzsākt romānu. Dienas pirmā puse nav piemērota svarīgiem darbiem, bet sekmes – rutīnas darbos.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Pienākumi, nozīmīgu cilvēku prasības un paša vajadzības sakritīs kā vienā kaudzē. Neko nedariet pa roku galam, tikai koncentrēšanās ļaus izvairīties no nepatīkamām situācijām.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Negaidiet lielus rezultātus profesionālajā sfērā. Sīkas ķibeles, problēmas ar sadarbību, bet visa pamatā būs paša autoritatīvais komunikācijas stils. Skaidrs skats uz notiekošo ļaus visu salikt pa vietām.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Laba diena, lai ieviestu izmaiņas. Darba plāni un grafiki mainīsies. Iespējamas grūtības priekšnieku sliktā garastāvokļa dēļ.