Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Diena, kad apvienot spēkus

Dienas pirmajā pusē atklātība un tieša runa visticamāk novedīs pie neveiksmes. Labs laiks, lai pabeigtu iesāktus darbus. Kolektīvs darbs nesīs labus rezultātus. Apvienojoties pēc interesēm, iegūs gan visi kopā, gan katrs atsevišķi. Var gaidīt labas ziņas no seniem partneriem. Jo tuvāk nāks vakars, jo pieaugs emocionālais sasprindzinājums.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Emocijas dominēs pār prātu, svarīgi saglabāt līdzsvaru konfliktsituācijās. Labi pievērsties ierastiem darbiem, pabeigt iesākto. Svarīgas tikšanās labāk atlikt.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Diena, kad būsit apmierināti ar to, kas ir. Dienas pirmajā pusē teju neizbēgamas ir emocionālas svārstības, labāk ierobežot komunikāciju. Pēc pusdienlaika vislielāko uzmanību nāksies veltīt finansēm.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Problēmas ģimenē un personiskas ķibeles var sabojāt garastāvokli vai pamatīgi izjaukt darba procesu. Būs jābūt savaldīgam un ļoti pieklājīgam, lai saglabātu reputāciju.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Mēģiniet būt precīzi un punktuāli ne tikai darbos, bet jo īpaši – izteicienos. Nāksies demonstrēt savu spēju būt savaldīgiem. Nepatikšanas ātri pāries.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Ļoti labs laiks, kad var iegūt vēlamo, arī materiālu atlīdzinājumu, precizēt nepieciešamās detaļas. Apkārtējie jūs var izvēlēties par miertiesnesi, risinot personiskus jautājumus.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Traucēs paša aizkaitināmība un emocionalitāte, bet, ja spēsit tikt galā pats ar sevi, diena un tajā paveiktais būs patiešām lielisks. Uzmanieties, lai neraisītu greizsirdību.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Dienas pirmā puse piemērota iesāktu darbu pabeigšanai, arī sarunas ieteicams novest līdz galam. Esiet precīzi, izmantojot sarežģītus instrumentus, arī aprēķinus. Perspektīvas būs kārdinošas, bet arī maldinošas.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Agresivitāte pārvērtīsies spēku izsīkumā. Ekonomiski tērējiet enerģiju, nepārslogojiet sevi ar darbiem. Strīdos izvēlieties neitralitāti.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Darījumos veiksmīga diena, bet ģimenē iespējami nopietni strīdi, pat konflikti, ja nespēsit savaldīt savu agresiju. Nodrošinieties ar pārbaudītu cilvēku atbalstu.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Ļoti labs laiks, lai demonstrētu savas labās kvalitātes – neatlaidību un noturību pret pārmaiņām. Veiksies darbs vienatnē. Nekaliet plānus, nesāciet neko jaunu.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Nemainiet savus plānus, neļaujieties impulsīvām vēlmēm. Jaunas iepazīšanās nebūs ilgas. Ierobežojiet tēriņus.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Pārmaiņas daudzās dzīves jomās. Veiksies tie darbi, kas iesākti un nepabeigti. Labi būtu sakopot vidi ap sevi, ieviest kārtību.