Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Ienākumi atkarīgi no spējas sadarboties

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Ienākumi atkarīgi no spējas sadarboties. Komandas darbs atmaksāsies, kaut arī var būt diezgan grūti tajā iekļauties. Iegādājies kādu glītu pirkumu mājām vai dāvanas mīļajiem radiņiem.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Ienākumi no paša paveiktā. Ja būsi čakli pastrādājis, tad arī par atalgojumu sūdzēties nevarēsi. Iespējams kāds visnotaļ izdevīgs piedāvājums. Nekautrējies runāt par finansēm un atalgojumu.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Peļņa no idejām. Nepieciešama radoša pieeja un spēja paraudzīties ārpus pieņemtajiem rāmjiem. Nebaidies riskēt, un veiksmes atslēga atradīsies tavās rokās. Noformē visu līgumos.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Naudu saņemsi atbilstoši paveiktajam, tāpēc ir vērts censties. Varbūt vajadzētu padomāt par savu biznesu, kas var dot lielāku atdevi. Ieguldi izglītībā, apmeklē kursus. Jaunas zināšanas palīdzēs vairot peļņu.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Vari meklēt jaunu darbu un izaicinājumus. Nekautrējies CV uzrādīt visas savas zināšanas, jo ar to saistīts atalgojums. Ieguldi izglītībā, iegādājies grāmatas vai izzinošus preses izdevumus.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Esi modrs un nepalaid garām peļņas iespējas. Tiekoties ar cilvēkiem, var nākt kāds izdevīgs piedāvājums. Labas iespējas var piedāvāt seni biznesa partneri. Ja čakli rosīsies, ienākumi būs.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Par finanšu lietām būs jādomā. Kaut kas var bremzēties, tāpēc rūpīgi seko līdzi ienākošiem maksājumiem un rēķiniem. Neplāno lielus pirkumus un neieguldi nekustamajā īpašumā. Kāds laiks jānogaida, lai viss sakārtojas.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Nāc klajā ar idejām un mēģini no tām iegūt materiālo labumu. Nevajadzētu kārtot darīšanas ar bankām, aizdot un aizņemties. Palutini sevi, apmeklējot izklaides pasākumus, taču tērējies ar mēru.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Ienākumi no paša paveiktā. Cik būsi sastrādājis, tik arī saņemsi. Ir vērts izskatīt jaunus piedāvājumus vai padomāt par privātā biznesa izveidi. Brīvos līdzekļus uzkrāj lielākam pirkumam.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Var rasties labas iespējas nopelnīt. Iesaisties jaunos projektos vai attīsti privāto biznesu. Veiksmīgi izveidosi noderīgus lietišķos kontaktus un noslēgsi izdevīgas vienošanās.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Interesantas idejas par peļņu un radoša pieeja darba jautājumiem. Neuzdāvini savas ieceres kādam tāpat vien, bet mēģini gūt labumu. Palutini sevi ar labu kosmētiku vai iegādājies ekskluzīvas smaržas. Sevi jāmīl!
Zivis 19.februāris - 20.marts
Esi uzmanīgs un seko līdzi tēriņiem. Var gadīties izdot vairāk, nekā būsi iecerējis. Šobrīd neplāno lielus pirkumus – auto vai tehniskas ierīces. Jādomā, kā ienākumus papildināt.