Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Privātās dzīves sakārtošanas laiks

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Laba intuīcija palīdzēs pieņemt pareizos lēmumus. Ko esi nolēmis, pie tā arī turies, jo viedokļa un norunu maiņa neko labu nedos. Nav labs laiks lietišķiem jautājumiem un nekustamā īpašuma darījumiem. Svarīgi prast sarunāties un ieklausīties otrā. Respektē mīļotā cilvēka viedokli un neuzskati, ka pēdējais vārds pieder tev. Vēlams kopā apmeklēt izzinošus pasākumus.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Sabiedriskās aktivitātes un pasākumi. Labi jutīsies draugu lokā un priecāsies, ka apkārt ir jauki cilvēki. Prieku sniegs arī kultūras pasākumu apmeklējums. Darbā daudz darāmā, un kolēģiem var būt atšķirīgi viedokļi. Kaislības sildīs sirdi un liks ilgoties drēgnajos rudens vakaros. Uzaicini mīļoto uz tikšanos, sarīkojiet aizraujošu pasākumu un patīkami pavadiet laiku viens otra sabiedrībā.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Tavas zināšanas ir tava bagātība. Ja, šķiet, ka kaut kā pietrūkst – ķeries pie mācībām vai atrodi cilvēku, kas gatavs dalīties savā pieredzē. Darbā daudz pienākumu un jauninājumi. Garlaicīgi nebūs, jo tā vien liekas, ka visi notikumi un dzīves virpuļi griežas tieši ap tevi. Pretējais dzimums izrādīs simpātijas, un tu mācēsi parādīt sevi no vislabākās puses.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Pirmajā vietā darbs, jaunas idejas, kontaktu veidošana un lietišķas darīšanas. Dienas ritēs samērā nemierīgi, taču atdeve būs. Galvenais nepieņemt pārsteidzīgus lēmumus un neiesaistīties strīda situācijās. Viss ritēs ierasto gaitu. Derētu mazliet atsvaidzināt ikdienu un piešķilt attiecībām jaunu dzirksti. Sarīkojiet jauku pasākumu divatā vai dodieties abi tālākā ceļojumā. Kopīgs pasākums iedvesmos.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Viedas atziņas par dzīvi. Radīsies jaunas idejas un dzīves mērķi, dodies uz priekšu un realizē to, ko sen esi vēlējies. Ja nepieciešams, papildini zināšanas, dodies pieredzes apmaiņā, piesakies kursos. Privātās dzīves sakārtošanas laiks. Izrādi simpātijas, runā par savām jūtām, aicini mīļoto uz randiņu. Pāriem vēlams kopīgs izbrauciens. Izraušanās ārpus ierastās vides attiecībās radīs jaunas dzirkstis.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Daudz saimniecisko darbu. Būsi noskaņots ģenerāltīrīšanai un teritorijas sakopšanai. Nepūlies viens, bet iesaisti ģimeni. Profesionālajā jomā lieli plāni, kas prasīs enerģiju. Paļaujies uz prātu un intuīciju. Sirdī viļņosies kaislības un vēlme attiecībās kaut ko mainīt. Nerīkojies emociju iespaidā, katru soli kārtīgi apdomā. Gūsi jaunu pieredzi un atklāsi sevī interesantas šķautnes.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Daudz darīšanu un visur jāpaspēj! Mājās saimnieciskie pienākumi un jāpalīdz mīļajiem radiņiem. Darbā situācijas mainīgas. Brīvdienās dodies uz pasākumu. Būsi pievilcīgs un šarmants, ar smaidu atvērsi durvis uz cilvēku sirdīm. Pāriem jāpadomā, kā attiecībām piešķirt jaunas krāsas, un jāgādā par saskaņu. Neieslīgsti rutīnā un nestrīdies par niekiem.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Nepārstrādājies, atrodi laiku atpūtai un raugies uz dzīvi optimistiskāk! Pelēkais rudens iespaidos samērā negatīvi, tāpēc jāgādā par dzīvesprieku. Brīvajā laikā satiecies ar draugiem vai pievērsies iemīļotajam hobijam. Domīgs noskaņojums. Gribēsi izanalizēt un iedziļināties attiecību smalkumos. Neturi emocijas pie sevis, bet dalies savās pārdomās ar mīļoto cilvēku, izrunājieties par svarīgāko.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Meklē kontaktus un dodies sabiedrībā. Piemērots laiks prezentācijām un saviesīgiem pasākumiem. Caur pazīšanos var nākt arī izdevīgums lietišķās tēmās. Pozitīvas emocijas un enerģija. Izstarosi šarmu un par pielūdzēju trūkumu sūdzēties nevarēsi. Tajā pašā laikā visdziļākajā sirds stūrītī ilgosies pēc stabilitātes. Notikumus sirdslietās nesteidzini. Apmeklējiet kopā pasākumus.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Jāuzmanās no pārāk vērienīgiem un ambicioziem plāniem. Ieklausies arī citu cilvēku viedoklī un respektē to. Ir vērts iespringt darbā, pavērsies jaunas iespējas un vilinoši piedāvājumi. Jāgādā par saticību un saskaņu ar otro pusīti. Ja kaut kas sakrājies uz sirds, atrodi laiku, lai atklāti izrunātos. Piemet savām attiecībām kādu pagalīti, lai rodas jaunas liesmas.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Labprāt iesaistīsies sabiedriskās aktivitātēs, apmeklēsi pasākumus un satiksies ar draugiem. Tas iedvesmos, taču jāuzmanās no pārāk lielas bohēmas. Darbā daudz nopietnu pienākumu. Pasāc kaut ko kopā ar mīļoto – dodieties uz pasākumu, izbraucienā vai apciemojiet draugus. Šādas aktivitātes satuvinās un uzlabos attiecības. Brīvajiem cilvēkiem iespējama negaidīta iepazīšanās.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Nešķied tukšgaitā enerģiju. Jāsargās no strīdiem ambīcijām un pārāk emocionālas reakcijas piktuma brīžos. Iespējas izcelties profesionālā jomā, taču jārēķinās ar smagu darbu un lielu atbildību. Attiecību stiprināšanas laiks. Brīvie ļaudis var lūkoties pēc stabila, uzticama partnera. Iespējams, izejot sabiedrībā, satiksi spilgtu personību, kurai būs nozīme tavā dzīvē.