Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Sīki konflikti var nopietni maitāt dzīvi

Pavājināsies imunitāte, cilvēki būs uzņēmīgi pret piezīmēm un varētu izmantot nevajadzīgu spiedienu problēmu risināšanai. Neraugoties uz grūtībām saskarsmē ar līdzcilvēkiem, daudz ko varēs sasniegt, pateicoties neatlaidībai. Daudziem var būt iespēja pāriet jaunā attīstības fāzē profesionālajā jomā. Sīki konflikti var nopietni maitāt dzīvi.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Ir liels risks nokļūt sveša garastāvokļa varā, nozīmīga loma var būt sliktām priekšnojautām un nepārliecinātībai par sevi. Varat atrast jaunu interešu objektu.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Varat risināt vienlaikus vairākas problēmas, iespējams pat, ka tas notiks nejauši iegūtas informācijas vai gadījuma tikšanās dēļ. Labi būtu risināt īpašuma problēmas un izvairīties no strīdīgām situācijām.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Dienas pirmā puse piemērota attiecību nostiprināšanai, jo īpaši ar ārzemju partneriem. Var traucēt slinkums un izklaidība. Daudzi darbi izdosies it kā paši par sevi, problemātiskos labāk atlikt.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Diena var sagādāt vairākus zaudējumus, izjaukt plānus un grafikus, radīt sliktu noskaņojumu. Darbi mājās prasīs daudz laika. Sliktas darbaspējas nav ieteicams kompensēt ar darba dienas pagarināšanu.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Izdosies darbi, kuriem nepieciešama uzņēmība un neatlaidība. Prasme nepalaist garām izdevību līdzēs pāriet nākamajā līmenī karjerā.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Nekustamo un īpašuma jautājumu risināšanai labvēlīga diena. Ieteicama liela fiziska slodze, un vēlams arī saīsināt darba dienas ilgumu.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Turpināsies iepriekšējās dienas nelabvēlīgās tendences. Ļoti svarīgi rūpēties par tuviniekiem, izrādīt jūtas. Nervozitātei nevajadzētu ļaut vaļu, drīzāk – aktīvai atpūtai.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Mēģiniet panākt kompromisu (kā darbos, tā attiecībās). Iespējams radošs pacēlums, ieteicams atgriezties pie nepadarītiem darbiem.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Enerģisks un uzvilkts garastāvoklis, kas prasīs aktīvu rīkošanos, bet vienlaikus var novest pie kļūdainas rīcības un lēmumiem. Nav ieteicams tērēt daudz naudas.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Saglabāsies augsts darbošanās temps. Darbs prasīs atslēgšanos no nevajadzīgiem informācijas kanāliem. Neatvairiet tuvu cilvēku palīdzību.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Zaudējumi gandrīz vai neizbēgami, ja ļausit sevi ietekmēt citu iegribām. Iespējamas izmaiņas tajās dzīves sfērās, kurās sen nav nekādu atjauninājumu.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Būsit galēji jūtīgi pret vissīkākajām piezīmēm vai vērtējumu no malas. Iespējama arī absolūti nevajadzīga impulsivitāte komunikācijā. Diezgan skarbā veidā gribēsit tikt vaļā no liekiem cilvēkiem savā dzīvē.