Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Saglabāsies iepriekšējās dienas labvēlīgās tendences

Saglabāsies iepriekšējās dienas labvēlīgās tendences. Diena nesīs iedvesmu darbā, pozitīvas izmaiņas. Veiksme un sakritības būs sabiedrotās ikdienas darbiem. Dienas pirmajā pusē gan pats, gan apkārtējie var būt gan izcili nepacietīgi, gan protestēt pret ikdienas rutīnas pienākumiem.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Laba diena, lai pabeigtu iesāktus darbus, kuriem līdz šim nav pieticis laika un spēka. Varat būt nepacietīgi darbos un arī pret citu trūkumiem. Mēģiniet saprātīgi sadalīt slodzi un spēkus.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Jābūt uzmanīgiem ar papildu tēriņiem, vilinājumu būs daudz, viss patiks un šķitīs noderīgs. Temperaments var būt par iemeslu ienaidnieku iegūšanai.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Ģimenes dzīvē būs zināma spriedze. Nepieciešamība aizstāvēt savas intereses raisīs konfliktsituācijas. Vēlams laiku un enerģiju veltīt veselībai, vingrinājumiem un diētai.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Laba diena aktīviem darbiem, var pat nodarboties ar vairākiem darbiem vienlaikus. Mazpazīstamu cilvēku sabiedrībā, iespējams, jutīsieties saspringti. Varat rēķināties ar draugu atbalstu.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Ļoti veiksmīga diena, bet nav ieteicams pārāk aizstāvēt savu viedokli, meklējiet kompromisu. Vispār šodien būsiet gatavi piekāpties, būt dāsni un augstsirdīgi.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Būs iespēja paspīdēt ar savu erudīciju. Veiksmīgu notikumu diena. Sapņainums un labs garastāvoklis garantēts.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Pienācis tēriņu un patīkamu ieguvumu laiks. Veiksmei darbos līdzēs iekšēja apņēmība. Esiet uzmanīgi pret sīkumiem, plānojot darbus.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Būs svarīgi atrast kompromisu, meklējot risinājumu strīdīgā jautājumā. Gribēsiet dominēt, neņemot vērā citu intereses.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Labs laiks, lai īstenotu sen lolotus sapņus. Varat izmantot draugu atbalstu, arī bijušo sakarus. Patiesībā varēsiet sasniegt kāroto, nevienu neatbaidot ar savu spēku.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Īpaši uzņēmīgi būsiet pret skaisto. Aktualizēsies darba jautājumi. Iespējami papildu tēriņi. Varēsiet demonstrēt savas līdera dotības, bet noteikti atsakieties no spiediena izdarīšanas uz tuvākajiem.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Viss noslēpumainais kļūs skaidrs. Virspusē uzpeldēs neatkarības izjūta, ekstravaganta uzvedība. Var traucēt izšķērdība un vēlme saņemt vairāk.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Varat rēķināties ar veiksmi darījumos, jaunām iepazīšanām un jauniem ilgstošiem projektiem. Brīvo laiku labāk pavadīt ārpus mājas.