Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Labvēlīga diena darījumiem un emocionālai dzīvei

Nepārdzīvojiet un neieciklējieties uz kaut ko vienu. Rīta pusē iespējama nesaprašanās starp tuviem cilvēkiem, kļūdaina rīcība, kas var ietekmēt daudzus cilvēkus. Paaugstināsies interese par savu darbu, bet no pusdienlaika pastiprināsies spriedze, nervu sasprindzinājums. Šodien traucēs dusmas, naids un pārāk temperamentīga uzvedība publiskā vietā. Diena labvēlīga izglītībai, arī domubiedru meklēšanai un atrašanai.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Svarīgi izrādīt iniciatīvu un izlēmību, labi mainīt veco ar jauno, bet nav ieteicams vismaz neuzklausīt citu, arī kardināli pretēju viedokli, tajā būs viedums.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Laba diena intelektuālam darbam, daudz kas izdosies. Var traucēt pārlieka koncentrēšanās uz sevi, kaprīzums. Savas pretenzijas ieteicams izteikt ļoti korektā formā.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Diena labvēlīga sarunām ar priekšniecību, lai mainītu statusu un apmaksu. Maijā dzimušie var domāt par darba maiņu, arī rīkoties. Būs nosliece uz agresiju.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Labs laiks aktivitātēm izglītības jomā, arī ceļojumiem. Uzradīsies papildu atbalsta apstākļi mērķu sasniegšanai, uzradīsies arī vajadzīgie ļaudis.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Veiksmīga diena darbā un personiskajā dzīvē, bet globālas pārmaiņas jūs neskars. Neļaujieties dusmām, pat ja tās ir pamatotas, pārāk neuzstājiet uz savu viedokli arī tad, ja tas ir vairāk nekā pareizs.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Aktīviem darbiem piemērota diena. Garastāvoklis būs krasi svārstīgs, būs arī plaisa starp vēlamo un iespējamo. Vairieties ļauties nepamatotai agresijai.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Labvēlīga diena. Veiksme darbā un mīlestībā, noderēs gudras prasmes aizstāvēt savu viedokli. Vairosies dzīvesspars un optimisms.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Labvēlīga diena darījumiem un emocionālai dzīvei. Pieaugs uzņēmība, shēmas būs rezultatīvas, varēsiet panākt būtisku vienošanos un atrast jaunus partnerus.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Daudz kļūdīsieties un arī tiksiet piemānīts. Nesāciet svarīgus darbus, vispār izvairieties no visa būtiskā. Uzvedībā traucēs greizsirdība un pieklājības normu neievērošana.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Ļoti labvēlīga diena gan ģimenē, gan biznesā. Nedodiet tālejošus solījumus, ja ir kaut mazākās šaubas. Esiet ļoti uzmanīgi pret sīkumiem, veicot tiešos profesionālos pienākumus.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Labs periods, lai uzsāktu savu ideju īstenošanu. Veiksme smaidīs mīlestībā. Iespējams, ka pārtērēsiet finansiālos līdzekļus.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Emocionāli nestabila diena. Iespējams, nenovaldīsieties un ļausieties dusmām un agresijai. Nepārliecinātība par sevi var novest pie konfliktiem. Diena prasīs augstu koncentrēšanos un paškontroli.