Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Rēķini ienākumus un izdevumus, lai nesanāk pārtēriņš

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Labāki ienākumi, strādājot komandā. Meklē uzticamus partnerus, bet visas vienošanās noformē juridiski korekti. Kādam var rasties izdevīgs peļņas variants saistībā ar ārzemēm vai ārvalstu uzņēmumu.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Ienākumi atkarīgi no paša paveiktā, tomēr jāraugās, lai tas tiek atbilstoši novērtēts. Nekautrējies runāt par algas pielikumu un finansēm. Vari lūkoties pēc labāk apmaksāta amata vai sākt savu biznesu.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Interesantas idejas par peļņu – jo radošāk izpaudīsies, jo lielākas iespējas pavairot ienākumus. Palutini sevi ar ko sen kārotu. Tēriņi būs lietderīgi, iegādājoties jaunu garderobi vai skaistumlietas.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Finanšu jautājumi risināsies samērā veiksmīgi. Vari uzrunāt jaunus partnerus, paplašināt darbošanos, realizēt sen ieplānotas ieceres. Iegādājies mājas preces, grāmatas, žurnālus.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Tava peļņa saistās ar zināšanām un pieredzi. Nekautrējies parādīt visas prasmes. Biznesa lietas kārtot vai jaunu darbu labāk meklēt tepat Latvijā, saistībā ar ārzemēm situācija diezgan nestabila.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Ienākumus vari papildināt, uzņemoties papildu darbus vai pievēršoties privātajam biznesam. Brīvos līdzekļus ieguldi mājokļa uzlabojumos, bet esi apdomīgs ar kredītiem vai līzinga pirkumiem.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Zināšanas ir vērtība, un tieši tāpēc derētu tās papildināt. Tas ļaus pretendēt uz augstāku atalgojumu. Sekmes biznesa projektu rakstīšanā un darījumu sarunās. Iegādājies izglītojošu literatūru.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Esi apdomīgs un uzmanīgs, it īpaši, ja darīšana ar lielām summām. Pirms parakstīt finanšu dokumentus, rūpīgi tos izlasi un iedziļinies. Netērējies daudz par izklaidēm.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Rēķini ienākumus un izdevumus, lai nesanāk pārtēriņš. Veiksmīgi ieguldījumi mājas saimniecībā, vari ieplānot kādu lielāku pirkumu. Nevajadzētu aizrauties ar dārgām dāvanām saviem mīļajiem.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Labas iespējas nopelnīt, tāpēc pienācis laiks rīkoties. Ir vērts runāt ar priekšniecību par algas pielikumu. Ja lūgums paliek bez atsaucības, meklē jaunas iespējas. Vari iegādāties saimniecības preces mājas saimniecībai.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Palutini sevi ar kādu jauku pirkumu. Iegādājies kosmētiku, smaržas vai nopērc biļeti uz labu koncertu. Noderīgas idejas par peļņas iespējām.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Mirkļa iespaidā nepērc lietas, kas tā īsti nemaz nav nepieciešamas. Tāpat arī nepārspīlē ar dāvanām. Var rasties oriģinālas idejas par peļņu.