Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Vakarā var raisīties strīdi un nesaskaņas

Ja nepieciešams atbalsts vai palīdzība, meklējiet to dienas pirmajā pusē. Aizsardzība gan diez vai kādam būs nepieciešama, bet arī to var droši meklēt. Vakarā var raisīties strīdi un nesaskaņas, kuru pamatā būs apzināti falsificēti fakti. Laiks pirms jauna mēness parasti saistās ar enerģijas pazemināšanos, tāpēc svarīgi ir to izlietot taupīgi, nešķiežot sīkumiem. Var pasliktināties pašsajūta.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Ieteicams veikt tikai plānveida darbus. Citu konflikti var traucēt sasniegt plānoto.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Laba diena izdevumu plānošanai. Ieteicams risināt juridiskas formalitātes, bet nav ieteicams parakstīt finansiālus dokumentus, uzņemties jaunas saistības.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Izslēdziet itin visu, kas var novest pie fiziskas un emocionālas pārslodzes. Informācijas avoti jāizvēlas rūpīgi. Brīvo laiku labāk pavadīt vienatnē.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Plānu realizēšana būs atkarīga no citiem cilvēkiem un viņu izklaidības un godaprāta. Informācijas būs daudz, bet nesteidzieties ar savu reakciju uz to.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Dienas pirmā puse piemērota līdera un vadītāja spēju parādīšanai. Varat saņemt atbalstu un paši atbalstīt kādu. Kopumā diena labvēlīga sadzīves problēmu risināšanai. Plānojiet ilgtermiņa darbus!
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Būsit pārlieku emocionāli. Uzmanība jākoncentrē uz sīkumiem. Neraugoties uz to, ka jums netrūks uzmanības, attiecībām būs jāieiet citā kvalitātē. Pieklājīgu sarunu diena.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Nav ieteicams iesaistīties strīdos. Situācija var attīstīties tā, ka zaudējat nozīmīgu cilvēku atbalstu. Svariem palīdzēs iedzimtā izlēmība.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Nepalaidiet garām dienas pirmo pusi, tad varēsit izmantot laimīgus gadījumus. Paredzama instinktu cīņa ar paša morālajiem principiem.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Noteikti nav ieteicams iesaistīties jaunā darbības jomā. Būsit pieprasīti no visām pusēm. Atjaunosies darbi, kas zināmu brīdi bija iestrēguši.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Tikai nesēdiet mierā. Slinkums un bezdarbība būs galvenie klupšanas akmeņi. Daudz iespēju atpūsties, krist kārdinājumā.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Jaunus plānus ieteicams pārdomāt, bet ne sākt īstenot. Vislabākais veids, kā ekonomēt enerģiju – būt novērotājam. Esiet gatavi negaidītam pavērsienam.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Izcili laba diena, lai atbrīvotos no visa nevajadzīgā. Bezbailīgums, izlēmība un neliels naivums – galvenie trumpji veiksmīgai dienai.