Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Būs grūti sākt jaunus darbus

Būs grūti sākt jaunus darbus, nevienam neatklāt savas ieceres un plānus attīstībai. Daudzi arī nepareizi iztulkos dzirdēto, iegūto informāciju var izmantot arī, lai radītu šķēršļus. Nav vērts gaidīt atbalstu, meklēt palīdzību, pavisam noteikti – neprasiet algas pielikumu. Daiļais dzimums ķersies klāt kārtības ieviešanai ģimenē, iespējams, arī attiecībās. Vīrieši varētu justies laimīgi, daļu pienākumu deleģējot vājajam dzimumam. Dienas pirmajā pusē nav ieteicamas nopietnas sarunas, vakarā jābūt uzmanīgiem uz ceļa.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Emocionāli nestabila diena. Būsiet pakļauti svešu cilvēku noskaņojumam un pat vēlmei pacīnīties ar vēja dzirnavām. Šķietamās lielās problēmas izrādīsies viegli risināmas.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Zvaigznes iesaka nodarboties ar saviem darbiem un pienākumiem, nelīst iekšā citu dzīvē. Pievērsiet uzmanību tam, ko partnerattiecībās atdodat un ko saņemat pretī.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Būsiet ideju pilni, bet – noturieties, nevienam nestāstiet. Ieteicams rīkoties otrādi – turēt ausis vaļā, klausīties, ko runā citi. Rosīga diena, kad daudz kas būs atkarīgs no pašsajūtas.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Ieteicams vairāk domāt par citiem, pēc tam par sevi. Ne pati mierīgākā un līdzsvarotākā diena, kurā vislabākie palīgi būs laba humora izjūta un pozitīvs noskaņojums.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Būsiet pārliecināti par sevi, un var pat būt sajūta, ka nav nekā neiespējama. Esiet pacietīgi un disciplinēti. Jāvairās no ekstravagantas uzvedības.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Var turpināt eksperimentēt ar savu ārieni. Komunikācijā ar citiem ieteicams apieties bez kritikas, pat visobjektīvākās.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Būs panākumi sociālajā sfērā, radošajā sfērā. Kolektīvo darbu jomā varat ķerties klāt tiem projektiem, no kuriem atteikušies citi.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Visvairāk jūs uztrauks tas, vai citi redzēs un novērtēs jūsu panākumus. Romantiskajās attiecībās būs haoss, paaugstināta jūtība un nervozitāte.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Būsiet augstsirdības un mīkstčaulības paraugs. Nedrīkstat ļaut sevi izmantot draudzībā. Izvairieties no konfliktiem, pat sarunas paaugstinātos toņos.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Nāksies būt skrupuloziem, ekonomiskiem un precīziem aprēķinos. Profesionālajā sfērā var būt traucēkļi. Traumatisma pilna diena, iespējamas krasas garastāvokļa svārstības.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Ja vēl neesat paspējuši ar saviem vārdiem samaitāt visu dzīvi, tad šodien būs tāda iespēja. Ja gribat saglabāt savu reputāciju, ir pēdējais laiks noskaidrot attiecības.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Labāk sēdiet ierakumos, labāk – ģimenes lokā. Biznesā un radošajā jomā, visticamāk, būs vērojama dīkstāve. Vienīgā izeja – atrast iedvesmu sevī.