Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Intuīcija ļaus rast vispareizāko risinājumu

Labs laiks, lai pārdomātu apgūto un padarīto, izmantotu pieredzi ikdienas darbiem. Partneri būs godīgi, dalīsies zināšanās, neliegs atbalstu arī domubiedri. Diena labvēlīga, lai panāktu saskaņu partnerattiecībās. Šis ir periods, kad ikviens var atrast savu īpašo rokrakstu jomās, kas pašam būtiskas. Intuīcija ļaus rast vispareizāko risinājumu.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Skaidrības trūkums būs aizkaitinājuma pamatā. Laba diena, lai demonstrētu savu artistiskumu, bet zvaigznes iesaka savaldīt emocijas. Kustība sāksies tikai pēc tam, kad zināsiet mērķi.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Daiļais dzimums var pārspīlēt ar vēlmi ekstravaganti izskatīties un izteikties, bet tad var atbaidīt potenciālos atbalstītājus. Vīrieši būs spējīgi paveikt varoņdarbu.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Būs viegli sevi izpaust radošajā jomā. Nekautrējieties lūgt padomu praktiskos darbos mājās. Būsiet ļoti uzņēmīgi pret kritiskām piezīmēm.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Ja no rīta atradīsieties blīvā informācijas plūsmā, tad vakarā varēsiet baudīt mieru. Būs iespēja pārbaudīt, vai sapnis, pēc kā dzenaties, ir tā vērts.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Var būt atšķirības starp iespējām un iecerēm, un tas var arī būt par nervozitātes cēloni. Laba diena radošiem projektiem. Darbīgums saglabāsies līdz pat brīvdienām.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Saspringti pozitīva diena. Visticamāk, nespēsiet tikt galā paši ar savām grūtībām, bet spēsiet atrisināt citu likstas.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Aktuālās tēmas – mīlestība un ceļojumi. Ja pārvaldībā iegūsiet slepenu informāciju, ir iespējamība, ka nezināsiet, kā to vislabāk izmantot.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Pastāv liels risks, ka galēji pārbaudīsiet savu iespēju robežas. Varēsiet izbaudīt faktu, ka esat lieliski informēts par visdažādākajām jomām, jo īpaši – niansēm.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Uzvedīsieties kā labvēļi un viedie konsultanti. Daudzi gribēs jūs piesaistīt, lai risinātu problēmas, arī konfliktus, tad izlemiet – vai to gribat.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Cīnīsieties ar haosu un nekārtību savā privātajā teritorijā, bet radinieki jūs nesapratīs. Ļoti saspringta, bet pozitīva diena.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Emocionāli blīva diena. Būs izdevība uz visiem laikiem pārtraukt to, kas sen apnicis. Izcili laba diena tiem, kas domās drosmīgi.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Dienas pārbaudījums – vēlēšanās izvairīties no grūtībām, noskaidrot attiecības, aizbēgt ilūzijās. Laba diena, kurā nav vērts daudz runāt.