Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Cilvēkus pievilks viss jaunais

Prieka pilna diena un ļoti piemērota mācību sākumam. Tie, kas to nav sākuši vakar, neko nebūs zaudējuši, jo galvenie notikumi tikai sākas. Cilvēkus pievilks viss jaunais, būs pastiprināta tieksme izglītoties un apgūt jaunus horizontus. Laba diena, lai sāktu ceļojumu. Tikšanās būs patīkamas, komunikācija diplomātiska un korekta. Būs viegli atrast kopīgu valodu ne tikai ar domubiedriem, bet arī pretēji domājošajiem. Tas, kas šķita tāls un neaizsniedzams, šodien var kļūt tuvs.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Lieliska diena darbam un atpūtai, arī nodarbībām, kas prasa ātru uzmanību. Laba diena braucieniem. Būs interese par progresīvo un novatorisko. Personiskai sarakstei būs romantiska nokrāsa, darījumos var būt nesapratne.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Laiks iepauzēt sarežģītos un nogurdinošos kontaktos. Gan darījuma, gan personiskos sakarus ieteicams pārskatīt, jo īpaši tad, ja jums kaut kas nepatīk.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Pozitīvisma un brīvības pilna diena. Būs iespēja izpaust savas emocijas. Veidosies labi apstākļi jaunu darbu uzsākšanai, jo īpaši kolektīvu darbu.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Ir vērts noskaņoties uz ciešiem kontaktiem ar mājiniekiem. Neatstājiet bez uzmanības interesantas eksperimentālas idejas, kas saistītas ar sadzīves uzlabošanu.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Nepalaidiet garām jaunās iespējas. Jūs iepriecinās jaunu iespēju perspektīva un iespēja uzspodrināt savu profesionālismu. Labs laiks izpriecas braucienam, atpūtai un vieglam flirtam.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Sāciet darboties pēc principa – viena galva ir labi, bet divas labāk, tas mazinās kļūdas svarīgos jautājumos. Meklējiet kompanjonus, paplašiniet klientūru.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Noskaņojiet sevi uz daudzveidīgu darbošanos un komunikāciju, jo tieši tas būs jūsu panākumu pamatā ne tikai šodien, bet arī tuvākajās nedēļās. Ieviesiet kārtību savā pastkastē!
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Stratēģiskas domas var arī pagaidīt. Pievērsiet uzmanību niansēm, arī neredzamām, bet tikai nojaušamām. Tiem, kas ieciklējušies uz saviem mērķiem, būs iespēja mazliet no tiem novērsties.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Lieliska diena. Neraugoties uz dažādiem blakus notikumiem, diena būs veiksmīga un nesteidzīgi produktīva. Pat šaubīgas situācijas spēsiet izmantot savā labā.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Zvaigznes iesaka attālināties no darbiem, atļauties sev brīvdienu. Atmosfēra mudinās uz piedzīvojumiem. Svarīgu darbu uzsākšanu, jo īpaši ilgtermiņa, labāk atlikt.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Neformāla komunikācija un horizontu paplašināšana – tās būs dienas dominantes. Būs pastiprināta interese par jaunām idejām, oriģināliem risinājumiem.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Par prioritāti izvirziet brīvību un radošumu. Izņēmumi, kas parasti nenotiek, šodien būs likumsakarīgas izpausmes.