Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Diena no vakara atšķirsies

Rīta pusē var būt psiholoģiska rakstura problēmas, garastāvoklis būs mainīgs, jo īpaši sievietēm. Pavadot bērnus uz skolu, ieteicams būt ļoti uzmanīgiem pret viņu emocionālajām vajadzībām, mēģiniet radīt labvēlīgu atmosfēru. Īpaši svarīgs var būt arī finansiālais jautājums. Svarīgas sarunas ar pedagogiem labāk atlikt uz citu dienu, kad cilvēki būs optimistiskāki un atvērti jaunajam un nezināmajam.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Daudzi var atjēgties kritiskā situācijā. Iespējami profesionāli vai citādi pārbaudījumi. Lai visu paspētu, izvairieties no steigas un nepārdomātiem lēmumiem.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Daudzi saskarsies ar pretinieku spēku, ko nebūs ņēmuši vērā, tikpat ticams, ka lietā tiks liktas manipulācijas. Strīdu pamatā būs finansiālie jautājumi un spēcīgas emocijas.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Ikviens darbs, kam ķersieties klāt, izrādīsies sarežģīts. Strādājošajiem gaidāma grūta diena, nav ieteicams flirts. Mēģiniet izvairīties no jebkāda veida atkarības, jo īpaši – finansiālas.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Nebaidieties no spēcīgiem pārbaudījumiem. Spēsiet enerģiju ieguldīt jums svarīgā jomā un tajā gūt panākumus. Ilglaicīgi projekti var prasīt papildu resursus.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Būs nepieciešama izcila pašsavaldīšanās. Būs karsta sirds, bet prātam nepieciešama izcila savaldīšanās. Nav izslēgts, ka jūtas tiks pakļautas pārbaudījumam.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Lai panāktu iekāroto, būs jāpapūlas, pat jādemonstrē dzelzs griba un pacietība. Panākumi darbā būs atkarīgi no profesionalitātes, ar blefu un smaidu nepietiks.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Mēģiniet tik skaidrībā, kā tieši jums trūkst, lai sapnis piepildītos. Netrūks ideju, bet var trūkt resursu (īpaši cilvēku) to realizācijai.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Esiet gatavi tikt pāri kārtējam šķērslim, pārvarēt cilvēku pretestību un arī apstākļus. Panākumi būs atkarīgi no mērķtiecības, enerģijas un profesionālās kompetences.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Par ļaunu nenāks piesardzība. Veiksme jūs nepametīs, bet var novērsties uz laiku. Neforsējiet notikumus mīlas frontē.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Iespējami kritiski momenti jums ļoti būtiskos jautājumos. Problēmas var raisīt spēcīgas emocijas, nepacietība un pārāk liela apetīte ikvienā jomā.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Būs grūti izvairīties no psiholoģiskas un emocionālas slodzes, iespējams, ka uz vienu kārti tiks koncentrēts gandrīz vai viss būtiskais – karjera, bizness, svarīgs projekts.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Ikviena iniciatīva varētu izdoties vien tad, ja būs absolūti likumīga. Esiet uzticīgi sev, nesvārstieties un pat nemēģiniet nodot savu izvēli un vērtības.