Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Septembris

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Mēģiniet notvert aiz spārna aizejošo vasariņu, dodoties ceļojumā uz kādu eksotisku zemi. Tur labi atpūtīsieties, gūsiet pozitīvas emocijas un satiksiet interesantus cilvēkus. Mājās darāmā pilnas rokas, it īpaši tad, ja ģimenē ir skolasbērns. Pedagoģiskie jautājumi būs svarīgi. Darbā saglabājiet rāmu garu, neiesaistieties strīdiņos un neleciet acīs priekšniecībai. Raugieties gan, lai jūsu veikums tiek adekvāti atalgots.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Dažādas pārdomas par dzīvi un noderīgas atklāsmes. Izpratīsit situācijas un teju kā ar rentgena staru redzēsiet cauri cilvēkiem. Piedodiet viņiem viņu vājības. Nebūtu vēlamas lielas sabiedriskās aktivitātes un tusiņi, kuros izkūst laiks. Labāk pievērsieties mājas darbiem. Ir piemērots periods veikt kosmētisko remontu, pārkārtot interjeru un iegādāties kādu lielāku pirkumu, piemēram, mēbeles. Darbā jāstrādā ar iedvesmu.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Svarīga ģimenes tēma. Domāsiet par attiecībām un labprāt pavadīsiet laiku ar savējiem. Sirsnīgās sarunās radīsies kopības izjūta un noderīgas atziņas, savukārt kopā darītie darbi virzīsies uz priekšu raitāk. Brīvajā laikā varat arī satikties ar draugiem un apmeklēt izklaides pasākumus. Taču laiku pa laikam prātā ienāks doma, ka derētu apgūt jaunas zinības. Piesakieties kursos vai stājieties kādā mācību iestādē.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Darbā iespējas realizēt senas ieceres, taču jābūt uzmanīgam, kad runa ir par finansēm. Visas vienošanās attiecībā uz naudu noformējiet juridiski korekti. Padomājiet par pieredzes un zināšanu papildināšanu, jaunas iemaņas noderēs. Uzticieties savai intuīcijai un atvēliet pietiekami daudz laika vienatnei, lai sakārtotu domas. Pārdomu brīžos radīsies noderīgas idejas un dzims lieli plāni tuvākajai nākotnei.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Pirmajā vietā sirdslietas. Iespējams, attiecībās vēlēsieties kādas pārmaiņas. Ir pienācis laiks darīt kaut ko citādāk un labāk. Brīvajiem ļaudīm iespējama sirdi saviļņojoša iepazīšanās, pāriem – jāpadomā, kā privātajai dzīvei piešķirt jaunu dzirksti. Lietišķajā jomā radīsies interesantas idejas un vēlme pēc jauniem sasniegumiem. Uzmanīgi izvērtējiet plānus, jo ir risks pārrēķināties. Esiet objektīvs.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Daudz pienākumu mājas saimniecībā. Ieplānojiet nopietnus saimnieciskus darbus, varat veikt remontu, pārkārtot virtuvi un izmēģināt jaunas kulinārijas receptes. Iespējams, kādam no radiniekiem būs nepieciešams jūsu padoms vai atbalsts. Gādāsiet par ģimeni no sirds un nesavtīgi. Lietišķajā jomā paredzamas nopietnas darījumu sarunas un izdevīgas vienošanās. Ar smaidu un šarmu iekarosiet cilvēku sirdis.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Viegli iepazīsieties un veidosiet jaunus kontaktus gan lietišķā, gan privātā jomā. Prātā nāks daudz labu ideju. Vajadzētu orientēties uz ilgtermiņa līgumiem un pasākumiem, kas nes peļņu nākotnē. Ja ir brīvi līdzekļi, veidojiet uzkrājumus, iegādājieties kādu vērtīgu pirkumu vai ieguldiet nekustamajā īpašumā. Vajadzētu papildināt zināšanas, pieteikties kursos vai apmeklēt semināru. Brīvajā laikā dodieties izbraucienā.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Lietišķas darīšanas, nopietni plāni un racionāla pieeja lietām. Jūsu prāts darbosies augstā līmenī. Piemērots laiks jauniem finanšu plāniem. Nepalaidiet garām iespējas pavairot ienākumus. Izdevumi pārsvarā saistīsies ar mājas saimnieciskām vajadzībām, varat iegādāties sadzīves tehniku vai auto. Brīvajā laikā dodieties sabiedrībā, apmeklējiet prezentācijas vai ballītes. No jums staros šarms, gūsiet piekrišanu.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Dariet to, kas vairo optimismu. Jūtīgi uztversiet notikumus un citu cilvēku noskaņojumu, tāpēc jāturas tālāk no ļautiņiem, kas čīkst, žēlojas un ir neapmierināti ar dzīvi. Sajutīsiet enerģijas pieplūdumu un vēlmi darboties. Virziet spēkus mērķu sasniegšanai, un jums izdosies daudz paveikt. Jābūt apdomīgam finanšu lietās, jo peļņas un zaudējumu iespējas iet cieši līdzās. Privātajā dzīvē jāgādā par saskaņu.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Pārdomas par dzīvi un vēlme pēc pārmaiņām. Atrodiet laiku vienatnei, apdomājiet, ko vēlaties, un rīkojieties. Būsiet autoritāte sev un citiem, un cilvēki ieklausīsies jūsu viedoklī. Darbā daudz lietišķu darīšanu, pārrunas un vienošanās. Sekmīgs laiks jaunu kontaktu veidošanai. Sarežģītās situācijās paļaujieties uz seniem, uzticamiem un pārbaudītiem draugiem. Mājās varat veikt kādus pārkārtojumus un uzlabojumus.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Sabiedriskās aktivitātes sitīs augstu vilni. Apmeklējiet prezentācijas un saviesīgus pasākumus, tajos gūsiet pozitīvas emocijas un satiksiet interesantus cilvēkus. Kāda tikšanās var pāraugt savstarpējās simpātijās. Īstais laiks, lai izvirzītos profesionālā jomā, veidotu karjeru vai pievērstos privātajam biznesam. Būs interesantas idejas par peļņu. Noderīgas atziņas gūsiet ezotērikā.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Radīsies jaunas vēlmes un idejas profesionālajā jomā. Ir īstais brīdis, lai realizētu ambiciozus plānus un pievērstos karjerai. Koncentrējiet spēkus mērķa sasniegšanai. Droši uz priekšu – un viss var izdoties! Ieklausieties intuīcijā un iekšējā balsī, tās norādīs pareizākos ceļus. Esiet uzmanīgs un apdomīgs ar naudu, var būt gan pēkšņi ienākumi, gan negaidīti izdevumi. Svarīgās lietās paļaujieties uz sevi.