Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Spontānu lēmumu un esamības prieka diena

Neplānojiet neko, dzīvojiet brīvā grafikā, viegli! Jebkurai darbībai šodien ir jāsagādā tikai prieks, nepieciešams ne tikai materiāls, bet arī morāls gandarījums. Atlieciet darījumu sarunas un publiskas uzstāšanās – tās nebūs veiksmīgas.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Pretrunīga diena. Dienas pirmajā pusē jūs viegli varēsiet īstenot savus plānus. Veiksmīga izrādīsies sadarbība ar partneriem un vēršanās pie priekšniecības. Iespējama arī negaidīta nauda no ārzemēm.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Kosmiskas enerģijas atmodas un pārveidošanas diena. Iespējams, ka jūsu autoritāte šodien nostiprināsies. Parādīsies iespēja novērtēt visu slikto un labo, jo agrāk tam vienkārši nebija laika.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Nelabvēlīga diena veselībai un vispārējai fiziskai pašsajūtai. Ir jārisina sīkas mājas problēmas vai finanšu jautājumi. Garastāvoklis darbā var sabojāties priekšniecības neapmierinātības dēļ.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Dienas pirmajā pusē sadarbība ar partneriem un vēršanās pie priekšniecības izrādīsies veiksmīga. Iespējams negaidīts ārzemju brauciens, kurā ieteicams sargāt redzi un nervus.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Būs jāsastopas ar sīkām mājas problēmām un finanšu jautājumu risināšanu. Jums beidzot būs iespējams pareizi novērtēt savus sasniegumus un kļūdas. Esiet uzmanīgi ar datora lietošanu.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Labvēlīga diena. Plāni viegli īstenosies, pateicoties negaidīti atrastajai jaunajai pieejai sadarbības veidošanā. Attiecības ar darījumu partneriem var kļūt neformālākas.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Radoša pacēluma diena. Tā var būt piesātināta ar notikumiem privātajā dzīvē, bet svarīgas lietas var piespiest jūs uz neilgu laiku aizmirst par sirds aizraušanos.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Šī diena ir saistīta ar domu attīrīšanu, sakārtošanu. Ja jūs tiksiet galā ar svarīgām problēmām darbā, labosiet vecas kļūdas, šodien tiksiet vaļā no sasprindzinājuma.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Iespējami nepatīkami sapņi, pašsajūtas pasliktināšanās. Veltiet vairāk uzmanības ģimenei, vecākiem. Esiet uzmanīgi sadzīves tehnikas, sevišķi elektropiederumu, lietošanā.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Labvēlīga diena. Izdosies paplašināt darbības perspektīvas. Iespējams, ka noskaņosieties uz dažādu problēmu risināšanu, bet pareizs lēmums var atnākt pēkšņi.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Iekšējai cīņai starp prātu un emocijām robeža vēl nav redzama. Izvairieties no riska finanšu lietās – citādi varat visu pazaudēt. Ūdens procedūras palīdzēs nomierināt nervus.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Labvēlīga diena pirkumiem. Tā var kļūt par pamatu radošai atjaunotnei, kad jūs varēsiet koncentrēt savu enerģiju un atrast tai pareizo izmantojumu. Nepārslogojiet acis, kontrolējiet emocijas.