Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Gribēsiet tiekties pēc netradicionālas vides

Diena ir saistīta ar žēlsirdību un harmoniju, bet šodien ir jābūt piesardzīgiem un vērīgiem kontaktējoties. Necentieties dzīvot pēc plāna, klausieties savu iekšējo balsi un rīkojieties pēc apstākļiem. Neatsakiet palīdzību un atbalstu tiem, kam tas vajadzīgs, dāviniet dāvanas.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Profesionālā darbībā ieteicams izmantot vecas, pārbaudītas pieejas un izvairīties no riska, kaut gan citi var jūs uz to provocēt. Vakarā ierobežojiet kontaktus.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Viena no kārdinājuma dienām, kad iespējami melīgi solījumi, veltīga gaidīšana. Nav ieteicams riskēt, izvairieties no avantūrām. Pacentieties uzvesties tā, lai jums nepievērstu pārāk daudz uzmanības.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Diena nesīs negatīvas tendences: kārdinājumi, melīgi solījumi, veltīgas cerības. Jebkura komerciāla aktivitāte beigsies neveiksmīgi. Pēc iespējas ierobežojiet kontaktus ar priekšniecību.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Iekšējā būtība var provocēt jūs uz risku, bet nav ieteicams tai padoties. Darbā koncentrējieties uz ikdienas pienākumu veikšanu, nemeklējiet jaunas pieejas un peļņas avotus.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Gribēsiet tiekties pēc netradicionālas vides. Atrodiet brīvu laiku un apmeklējiet teātri, mākslas izstādi. Nav vēlams noskaidrot attiecības ar dzīvesbiedru.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Diena ir labvēlīga pirkumiem. Jūsu personisko un sabiedrisko lietu daudzums būs saistīts ar finansēm, kustamā vai nekustamā īpašuma pirkšanu un pārdošanu.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Nelabvēlīga diena veselībai. Sievietēm ir jābūt īpaši uzmanīgām: viņu dzīves potenciāls var samazināties, kas var kļūt par dažādu slimību iemeslu. Atpūtieties pie ūdens.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Diena ir saistīta ar sākto lietu pabeigšanu. Labvēlīga ir kārtējo problēmu risināšana. Šodienas notikumi var kļūt par jūsu uzskatu un lēmumu pareizības apstiprinājumu.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Iespējamas finansiālas grūtības, zaudējumi. Atlieciet īsu braucienu, komandējumu, esiet piesardzīgi pie stūres. Ierobežojiet kontaktus ar radiniekiem.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Grūta diena. Dzīves potenciāls atrodas zemā līmenī. Jebkurā darbībā ir ieteicams izmantot pārbaudītas pieejas, izvairīties no eksperimentiem. Neaizraujieties ar alkohola lietošanu.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Pacentieties nekur nemainīt eksistējošo kārtību – ne mājās, ne darbā. Tā ir jūsu labklājības galvenā garantija. Ņemiet vērā ne tikai savu, bet arī citu cilvēku viedokli.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Šodienas notikumi var saukt jūs ceļā. Ir nepieciešams rūpīgi sagatavoties ceļojumam, citādi viss izveidosies ne tā, kā jums gribētos. Pašsajūta pakāpeniski uzlabosies.