Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Diena piemērota dažādu veidu norēķiniem

Diena piemērota dažādu veidu norēķiniem, rūpīgam darbam un saimniecisku jautājumu kārtošanai. Vislielākos rezultātus varēs baudīt tie, kas būs apveltīti ar darba mīlestību un pievērsīs uzmanību sīkumiem, kā arī tam, lai situācija neiestrēgtu kaut kādā nulles punktā. Attiecībās var būt problēmas, tieši tāpat kā darījumos un profesionālajā jomā.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Laba diena pēc stingra grafika. Cieniet formalitātes, ievērojiet subordināciju. Tikpat kā nebūs iespēju izrādīt iniciatīvu, un tas var radīt nepatīkamu strupceļa izjūtu.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Laba diena, ja vien neiesit emociju pavadā. Atslēdziet emocijas un ieslēdziet loģiku, tas vairos saprašanos gan biznesā, gan profesionālajā vidē.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Lai vai ko arī darītu, esiet loģiski un konstruktīvi. Laba diena pamatu likšanai, bāzes zināšanu apguvei.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Nespēsit koncentrēties darbam, un tas var kļūt par nopietnu problēmu. Būs grūti pakļauties citu prasībām, gaidām un standartiem.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Nepiedodama vaļība būtu vēlamo uzdot par esošo. Tieciet vaļā no ilūzijām par sevi un citiem, mēģiniet uz visu skatīties reāli. Nenāktu par sliktu izanalizēt savu materiālo un profesionālo situāciju.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Neapstrīdama kvalitāte būs praktiskums un atjautība, spēja loģiski un sistemātiski domāt. Laba diena menedžeriem, uzņēmējiem, grāmatvežiem.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Izvēlieties šauru saskarsmes loku, jo īpaši tad, ja šodien darāmi nopietni darbi un ja jums ir pieeja slepeniem informācijas avotiem.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Jebkuras pūles atnesīs dubultu atdevi. Var ķerties klāt jaunu ideju realizācijai, reālas bāzes veidošanai. Ir vērts apspriest un sistematizēt senas kļūdas.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Zvaigznes mudina rīkoties mērķtiecīgi un ekonomiski tērēt līdzekļus. Cieniet savu un citu laiku, netērējiet to bezjēdzīgām spēlītēm.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Jūsu panākumu ādere – profesionālisms un pieredze. Liela loma būs jūsu vājībai pret komunikācijām (diskusijām, konsultācijām, saraksti). Ir vērts izanalizēt pieredzi un kļūdas.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Laba diena attiecībām, atsevišķu ideju un spēju slīpēšanai. Laba diena tiem, kas cenšas sasniegt virsotni meistarībā.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Būs grūti saskaņot savas intereses ar apkārtējo vajadzībām. Savas vajadzības nelieciet pirmajā plānā, izvairieties no konfrontācijas, esiet gatavi dialogam.