Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Ļoti laba diena, lai ieviestu kārtību dokumentos

Ļoti laba diena, lai ieviestu kārtību dokumentos, pārbaudītu finanšu plūsmu, atskaites, līgumus, saistības... Ģimenes budžetā nepieciešama revīzija, lai optimizētu tēriņus. Iespējama bīstamība, ka cilvēki var ciest no psihiskas pārslodzes. Dienas kopīgā iezīme – darījumu attiecību pieaugums un tam līdzi nākošs nemiers. Likstas mājās var traucēt darbam. Nevajadzētu aizrauties ar medikamentu un alkohola lietošanu.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Vēlams dienas vislielāko daļu veltīt savai veselībai – attīrīšanās procedūrām, diētai, fiziskām nodarbībām... Šī var izrādīties izcili veiksmīga diena, kad gan var pabeigt darbus, gan veiksmīgi tikt galā ar problēmām.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Ja vien iespējams, atlieciet svarīgu maksājumu veikšanu, vienkārši – pasaudzējiet naudasmaku. Ģimenes izdevumu pārskats un optimizācija dos lieliskus rezultātus.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Tikai neiesaistieties konfliktos, jo rezultātā citu cilvēku strīdos būsiet vienīgais vainīgais. Svarīgu lēmumu pieņemšanu nāksies atlikt neparedzētu apstākļu dēļ.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Nodarbojieties ar kārtējiem darbiem. Labus rezultātus sniegs rūpes par savu veselību. Varat atjaunot kādreiz pārtrauktas attiecības un arī droši kalt tālejošus plānus partnerattiecībās.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Fortūna būs īpaši labvēlīga, un tas būs īpaši svarīgi dienā, kad vērojams spēku izsīkums. Ir liels risks iztērēt visus garīgos spēkus attiecību noskaidrošanā. Vissvarīgākais – saglabāt pašsavaldīšanos.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Dinamiska diena. Mājas un ģimenes problēmu dēļ paši sev sagādāsiet problēmas darbā. Izrādiet iniciatīvu, bosam tas patiks.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Lai cerības kļūtu par realitāti, nepietiks ar veiksmi un iedvesmu. Esiet ne tikai spēlmanis, kļūstiet par analītiķi, lai spētu skaidri apzināties notiekošo.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Šodien jums var gluži vai atvērties otrā elpa – uzrādīsiet paaugstinātu izturību, lielas fiziskā un emocionālā spēka rezerves.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Nelabvēlīga diena. Būsiet viegli aizkaitināms pat sadzīvisku sīkumu dēļ, tracinās citu neprecizitāte un patmīlības izpausmes tuvāko cilvēku lokā.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Labs nedēļas sākums. Pārrunas, līgumi, dokumentu parakstīšana... Nepalaidiet garām veiksmīgo laiku, lai pievērstos savu interešu jomu attīstīšanai. Nesteidziniet notiekošo.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Visliekāko uzmanību ieteicams veltīt savam garīgajam līdzsvaram. Miers un pārliecība būs daudz labāka par nervozitāti un steigu, kas šodien gribēs ņemt virsroku.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Nelieniet uz barikādēm, neslēdziet līgumus, neesiet pārāk aktīvi. Būtu ieteicams ievērot mērenumu, stabilitāti, izvairīties no konfliktiem.