Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Naudas lietas

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Finanšu lietās kaut kas var kavēties, tāpēc kontrolē, vai norēķini notikuši laikus un vajadzīgajā apjomā. Brīvos līdzekļus nedaudz vari iztērēt izklaidēm, kā arī iegādāties kaut ko skaistu.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Uzņemies papildu darbus, kas paveicami brīvajā laikā, tas ļaus papildināt ienākumus. Mierīgā mājas atmosfērā radīsies labākās peļņas idejas un varbūt dzims doma par ģimenes biznesu.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Jo plašākas zināšanas un lielāka pieredze, jo labākas iespējas pavairot ienākumus. Tas īpaši jāņem vērā, ja esi jauna darba meklējumos. Ir vērts ieguldīt izglītībā vai izzinošā literatūrā.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Interesantas idejas par peļņu un jauni plāni, tomēr neskaiti un domās netērē naudu, kas vēl nav nopelnīta. Pārbaudi, vai visi maksājumi tavā kontā ienāk laikus. Vari ieguldīt ceļojumā.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Finanšu tēma būs svarīga. Rēķini ienākumus un plāno izdevumus. Dodoties iepirkšanās tūrē, esi apdomīgs, jo iespējami lieli tēriņi par sadzīves lietām. Neuzņemies kredītsaistības.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Var rasties iespējas nopelnīt, tāpēc turi acis un ausis vaļā. Izdevīgā iespēja sākotnēji nemaz tāda var neizskatīties. Jāseko līdzi, lai saņemtu visu, kas tev pienākas, turklāt – laikus.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Liela nozīme idejām un pieredzei. Meklē jaunus kontaktus, var rasties izdevīgs variants. Un nežēlo spēkus mērķa sasniegšanai. Brīvos līdzekļus ieguldi vērtīgā pirkumā vai veido uzkrājumu.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Ienākumi no paša darba. Ir vērts censties, lai izvirzītos pirmajās rindās. Ja saņem karjeras piedāvājumu, nekautrējies apspriest atalgojuma jautājumu un prasi adekvātu samaksu.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Raugies plašāk – varbūt ir pienācis brīdis veidot savu biznesu, mainīt darbu vai interesēties par pieprasījumu darba tirgū ārpus Latvijas. Tas var izrādīties ienesīgi. Netērējies daudz par izklaidēm.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Interesantas idejas, kur un kā nopelnīt vairāk, taču jātur kārtībā rēķini un laikus jāveic maksājumi. Veiksies lietišķās sarunās, tās vainagosies ar ienesīgu vienošanos. Vari risināt sarunas ar bankām.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Naudas lietās nepaļaujies uz mutiskiem solījumiem, visas vienošanās noformē juridiski korekti. Strādājot komandā, centies pārraudzīt situāciju. Iegādājies glītas un noderīgas lietas mājām.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Turi acis un ausis vaļā, jo var rasties kāds interesants peļņas variants. Ir vērts iesaistīties ambiciozos projektos, kas var nest ienākumus. Jābūt apdomīgam sadzīviskos izdevumos.