Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Radīsies nereālas idejas

Šī būs it kā iepriekšējās dienas turpinājums. Saglabāsies nepieciešamība pēc intelektuālas informācijas un informatīvas dažādības. Var izpausties neliela nervozitāte, izklaidība un neuzmanība. Tikpat reāla būs tendence producēt nereālas idejas un plānus. Labāk nenoslogot sevi ar pārlieku aktivitāti, kas prasa precizitāti skaitļos un informācijā. Praktiski visa diena var izrādīties nerezultatīva, jo īpaši tas sakāms par jaunām iniciatīvām.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Varat būt iejaukts nepatīkamos konfliktos, strīdos, krāpšanā; jūsu reputācija var ciest jūsu maldīšanās un nereālo fantāziju dēļ. Esiet piesardzīgs pie stūres.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Būs jācīnās ar kārdinājumiem vai ar kādu no kolēģiem, kurš var jūs piekrāpt, pievilt, bet, pateicoties savai vērībai, varēsiet laikus izvairīties no tā.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Varat kļūdīties par kādiem fundamentāliem jēdzieniem, nesaprast līdz galam savu lomu kopīgā procesā, jums var vienkārši nepietikt intuīcijas svarīgu lēmumu pieņemšanā.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Nelabvēlīga diena. Šodien nav ieteicams dot solījumus, parakstīt svarīgus dokumentus, jo situācija ar dažādiem strīdīgiem momentiem jums var būt nesaprotama līdz galam.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Tālredzība palīdzēs jums laikus apzināt problēmas attiecībās ar partneriem. Pacentieties nedusmoties un kontrolēt savas emocijas, tad situācija vērsīsies jums par labu.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Labas analītiskas spējas un vēlme pasargāt sevi palīdzēs jums tikt galā ar nepatikšanām dažādās lietās, kā arī kļūdām, maldināšanu. Nav ieteicams slēgt jaunus līgumus.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Ir risks veikt nepārdomātas darbības impulsa ietekmē; notikumi ārpus var izsist no līdzsvara. Pēc iespējas pacentieties ierobežot kontaktus, nestāstiet daudz par saviem plāniem.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Būs daudz kārdinājumu, kādas nesaprotamas lietas, bet jums izdosies kontrolēt savus pamatmērķus un uzdevumus, tāpēc jūs sasniegsiet labus rezultātus.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Bīstama diena. Šodien jūs varat būt negatīvi ietekmēts, iejaukts kādās netīrās lietās vai pasākumos, pacentieties izvairīties no tiem. Nekritizējiet priekšniecību.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Varat būt pārmērīgi spītīgs, sevišķi, ja, aizraujoties ar kādu ideju, jums būs grūti pārliecināt citus. Pacentieties ieklausīties arī citos, sadzirdēt arī citu cilvēku viedokļus.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Kopīgas lietas ar partneriem, sadarbība ar viņiem sagādās jums lielu morālu gandarījumu, jūs varēsiet apspriest visus svarīgos jautājumus, saņemt labu padomu.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Varat parādīt sevi laba organizatora un gudra vadītāja lomā, atrisināt daudz jautājumu, sevišķi jūsu karjerā un profesionālajā darbībā. Laulības attiecības uzlabosies.