Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Ziņkārība būs šīs dienas dominante

Ziņkārība būs šīs dienas dominante. Cilvēki tieksies apmierināt savas personiskās intelektuālās vajadzības, uzkrāt prasmes un iemaņas. Būs aktuāla arī palīdzība citiem, cenšanās samierināties. Veiksmei darbos nepieciešama skaidra situācijas apzināšanās, bet tieši tās var arī pietrūkt. Darbā, kas saistīts ar precizitāti, cipariem un sīkām detaļām, jābūt īpaši uzmanīgiem. Nejauši var provocēt nepatīkamu situāciju.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Gribēsit, lai diena būtu daudzveidīga, bet tas traucēs koncentrēšanos ierastiem pienākumiem. Ik pa laikam ieteicams iziet nelielā pastaigā vai parunāties, periodiski mainīt nodarbošanos.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Dienas fons būs mainīgs, bet ne visiem tas būs pa prātam. Ņemiet vērā jūsu rīcības otru, neredzamo vai pat nenojaušamo pusi. Skaistas lietas var izrādīties apšaubāmas kvalitātes.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Garastāvoklis būs mainīgs, iespējama izklaidība un aizmāršība. Nesteidzieties ar svarīgiem lēmumiem, plānošanu. Sargieties no sīkiem zaglēniem un meļiem.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Nekoncentrējieties uz sevi, šodien notiks daudz kas interesants. Reālas komunikācijas trūkums var liegt izmantot lieliskas iespējas. Var būt paaugstināta interese par baumām.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Atmosfēra mudinās uz vieglu flirtu, sapņiem, minējumiem, intrigām un arī romantiku. Izcili veiksmīga diena tiem, kas dzimuši jūlijā. Atcerieties, ka ne viss ir tā, kā izskatās.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Vienlīdz bīstams būs māns un pašapmāns. Augustā dzimušajiem ir liels risks būt piekrāptiem, spēlēt dubultas spēlītes, iesaistīties gadījuma sakaros. Pārbaudiet informāciju!
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Kopumā pozitīva diena, bet neapmierinieties tikai ar veiksmi, esiet akurāti un uzmanīgi, arī izvēlīgi. Nav ieteicams meklēt jaunus darbiniekus, apstiprināt plānus, maršrutus.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Titāniski spēki nebūs nepieciešami, bet elastīga taktika gan. Neskādēs prasme apieties ar privātu naudu, lai tiktu uz priekšu, iespējams, būs jāatklāj daļa noslēpumu.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Duālu situāciju diena. Pievilcīgākie varianti nebūs uzticamākie. Netērējiet velti laiku, izmantojiet savas zināšanas par psiholoģiju. Neko nedokumentējiet, jo īpaši vizuāli (foto, video...).
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Īstais laiks komunikācijai un informācijas vākšanai. Labs laiks, lai meklētu alternatīvas. Iespējamas īslaicīgas medicīniska rakstura grūtības.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Ieteicams turpināt realizēt radošos projektus. Darījumos iespējama izklaidība, sapņainums, kā arī pārlieks aizdomīgums. Nepiešķiriet lielu nozīmi vārdiem.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Nekas nebūs skaidrs. Neļaujiet sevi piemānīt un centieties neiekrist lamatās. Informāciju nepieciešams ļoti vērtēt un izsijāt.