Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Darbam vajadzētu pieiet radoši, tad ienākumi vairosies

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Darbam vajadzētu pieiet radoši, tad ienākumi vairosies. Arī racionālos jautājumos spēsi atrast kreatīvu pieeju. Vari izplānot un uzsākt ienesīgu projektu. Palutini sevi un mazliet iztērējies par iepriecinošām izklaidēm.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Brīvos līdzekļus ieguldi mājas saimniecībā – ieplāno kādu lielāku pirkumu, piemēram, mēbeles vai mākslas priekšmetus. Pievēršanās privātam biznesam ļaus pavairot ienākumus.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Ienākumi tiešā veidā saistīti ar paveiktā darba apjomu. Jo čaklāk strādāsi, jo vairāk nopelnīsi. Ja šķiet, ka tavs veikums netiek novērtēts adekvāti, tad pienācis laiks runāt par algas pielikumu.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Turi acis un ausis vaļā, jo var rasties labas peļņas iespējas. Ja rīkosies mērķtiecīgi un enerģiski, rezultāti būs. Jauni, interesanti projekti un darbības paplašināšanās. Sekmīgs laiks privātam biznesam.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Var rasties iespējas noslēgt ienesīgus līgumus un atrast sadarbības partnerus. Nekautrējies apspriest atalgojuma jautājumus. Jābūt uzmanīgam ar finanšu saistībām – kredītiem un līzinga pirkumiem.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Sekmes lietišķās sarunās un darījumos, kaut arī iespējami negaidīti pavērsieni un situāciju maiņas. Izmanto notikumus savā labā, tas var izrādīties ienesīgi. Iegādājies sev ko glītu.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Strādā čakli, meklē iespējas un orientējies uz ilgtermiņa pasākumiem. Ātras un vieglas peļņas nebūs, bet ir vērts pacensties, lai pavairotu ienākumus nākotnei. Ja pērc tehniku, kārtīgi pārbaudi kvalitāti.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Profesionālā izaugsme un pakāpšanās pa karjeras kāpnēm ļaus pavairot ienākumus. Parādi visas savas prasmes un nekautrējies runāt par atalgojumu. Labas idejas attiecībā uz peļņu.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Piemērots laiks ienākumu vairošanai un jauniem projektiem. Prātā nāks noderīgas idejas, ko ir vērts realizēt. Vari ieplānot kādu lielāku pirkumu, bet jābūt uzmanīgam ar kredītsaistībām.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Apspried jaunus projektus, kuros nākotnē varētu iesaistīties un gūt peļņu. Darījumu sarunas risināsies samērā sekmīgi. Vari iegādāties kaut ko vērtīgu, kā arī risināt kredītjautājumus.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Oriģinālas idejas attiecībā uz peļņu un biznesu. Vari nākt klajā ar jauniem priekšlikumiem, kas ļaus pavairot ienākumus. Iegādājies labu literatūru vai preses izdevumus ar izzinošu saturu.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Var rasties pēkšņas iespējas nopelnīt, tāpēc esi modrs un nepalaid garām izdevīgu variantu. Ja gatavojies iegādāties sadzīves tehniku vai tehnoloģiskas ierīces, rūpīgi pārbaudi kvalitāti un garantijas.