Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS Augustam

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Vēl ir laiks baudīt vasaru, sauļoties, atpūsties un apceļot tālas zemes. Ja iespējams, izmantojiet šo iespēju! Ceļā gūsiet pozitīvas emocijas un satiksiet interesantus cilvēkus. Darbā dienas ritēs nemierīgi. Iespējamas kādas pārmaiņas, kas jums nebūs īsti pa prātam. Nestrīdieties ar priekšniecību un nemēģiniet situāciju mainīt pēc sava prāta, tas tikai radīs nevajadzīgu stresu. Gan vēji norims.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Pārdomas par dzīvi un vērtību sistēmu. Labi orientēsieties cilvēkos un viņu rīcības motīvos, kas ļaus pieņemt pareizākos lēmumus. Svarīga būs privātā dzīve, mīlestība sildīs sirdi un iedvesmos. Brīvajā laikā apmeklējiet kultūras un izklaides pasākumus, tajos atpūtīsieties un gūsiet prieku. Darbā jauni kontakti un lietišķas pārrunas, taču uz ātriem rezultātiem neceriet. Sarunu biedrus nāksies pārliecināt.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Svarīgas attiecības ģimenē. Labprāt pavadīsiet laiku ar savējiem – būs kopīgi darbi un saistošas sarunas. Jāuzmanās no sīkiem, sadzīviskiem strīdiņiem. Darbs prasīs radošu pieeju, taču ir iespējas parādīt sevi no vislabākās puses un izvirzīties pirmajās rindās. Brīvajā laikā dodieties izbraucienā vai izzinoša satura ekskursijā. Gūsiet jaunus iespaidus. Nav īstais brīdis, lai kārtotu darīšanas iestādēs.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Jauni izaicinājumi profesionālajā jomā. Var rasties iespējas realizēt sen izlolotas vēlmes. Rīkojieties pārliecinoši, un veiksme būs ar jums. Līdz ar jauniem projektiem palielināsies arī ienākumi. Ir vērts uzlabot profesionālās zināšanas, pieteikties kursos vai apmeklēt semināru. Tāpat arī piemērots brīdis ceļojumam. Nav vēlamas pārliekas sabiedriskās aktivitātes, tajās tikai velti pazaudēsiet laiku.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Paredzami dažādi pavērsieni sirdslietu jomā. Brīvajiem ļaudīm iespēja satikt jauku cilvēku. No it kā nejaušas iepazīšanās uzšķilsies simpātiju dzirkstis. Pāriem derētu kaut ko kopā pasākt, lai attiecībām piešķiltu jaunu dzirksti. Daudz enerģijas prasīs darbs. Nesatraucieties par situācijām, ko nespējat ietekmēt, ar laiku viss sakārtosies. Varat ķerties pie jauniem projektiem, kas solās būt visai ienesīgi.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Pirmajā vietā būs mājas dzīve. Gādāsiet un rūpēsieties par savējiem un pievērsīsieties dažādiem saimnieciskiem darbiem. Piemērots laiks remontam un nekustamā īpašuma jautājumu risināšanai. Šis un tas pārvērtējams attiecību jomā. Iespējams, vēlēsieties kādas pārmaiņas, taču vispirms jātiek skaidrībā pašam ar savām izjūtām un vēlmēm. Dariet kopā lietas, kas vairāk satuvina.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Vajadzētu ar pilnu krūti vēl izbaudīt visu, ko sniedz vasara. Dodieties braucienā ar izzinošu kultūras programmu uz tālākām zemēm vai apceļojiet Latviju. Arī te ir daudz brīnišķīgu vietu, ko skatīt un apbrīnot. Ja šis būs darba mēnesis, tad rēķinieties, ka profesionālie pienākumi prasīs iedvesmu, toties ir iespējas parādīt savus talantus un gūt panākumus. Veiksmīgi veidosiet lietišķos un privātos kontaktus.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Esiet gatavs jauniem izaicinājumiem profesionālā jomā vai privātajā biznesā. Ar enerģisku rīcību izdosies pavairot ienākumus. Jāorientējas uz ilgtermiņa projektiem, kas nes izdevīgumu nākotnē. Varat iegādāties kādu lielāku pirkumu, ieguldīt nekustamajā īpašumā vai veikt remontu. Attiecības ar otro pusīti būs dinamiskas, interesanti pavadīsiet laiku un atklāsiet viens otrā ko jaunu.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Samērā sarežģīts periods emocionālā ziņā. Gribēsiet, lai viss notiek raiti, taču var rasties kādi šķēršļi, kas atstās ietekmi uz garastāvokli. Ļaujiet notikumiem ritēt savu gaitu, gan pēc kāda laika situācijas atrisināsies un viss nostāsies savās vietās. Pievērsieties mājokļa izdaiļošanai un kulinārijas eksperimentiem, bet brīvdienās ielūdziet ciemos draugus. Mājas ballīte radošā gaisotnē uzlabos garastāvokli.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Varat kārtot darīšanas iestādēs un ar bankām vai līzinga kompānijām saistītus jautājumus. Darbs prasīs spēku un enerģiju. Plānosiet, organizēsiet un pūlēsieties. Neiesaistieties strīdos ar kolēģiem vai priekšniecību, it sevišķi – ja diskusijas skar katra dziļākos pasaules uzskatus. Filozofiskas pārdomas par pasaules lietu kārtību un jaunas atziņas. Padomājiet par privātās dzīves sakārtošanu.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Liela skriešana starp darbu un mājām, pienākumi sauc abās frontēs. Necīnieties viens, aiciniet talkā palīgus. Jauni kontakti un izdevīgi sakari, gūsiet sabiedrības atbalstu. Varat plānot ceļojumu. Vēlams tādu, kas saistās ar sportiskām aktivitātēm un intensīviem pārbraucieniem. Labs laiks omulīgām ballītēm sirsnīgā gaisotnē, tikai alkoholu – ar mēru. Interesantas un oriģinālas idejas par peļņu.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Ieklausieties intuīcijā, tā pateiks priekšā, ko un kā labāk darīt. Ja kāds lūdz palīdzību, neliedziet to, taču atcerieties, ka arī sevi ir jāmīl. Var rasties interese par ezotēriskām tēmām vai astroloģiju – meklējiet informāciju, kas var būt noderīga. Darbā nopietni pienākumi un atbildība. Vajadzēs risināt lietišķas sarunas un pieņemt izšķirošus lēmumus. Brīvo laiku labprāt pavadīsiet kopā ar ģimeni.