Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Gaidāma produktīva diena

Diena būs produktīva, ja spēsit vienmērīgi sadalīt spēkus un pievērsīsit uzmanību sīkumiem. Dienas pirmā puse piemērota jaunu profesionālu darbu uzsākšanai, kam nav nepieciešama liela fiziska enerģija. Var nodarboties ar sevis izglītošanu un spēju izkopšanu, bet diez vai var rēķināties ar finanšu pieplūdumu. Ar finansēm jābūt īpaši uzmanīgiem. Vakarā nebūs iespējams reāli novērtēt notiekošo un informāciju.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Uzmanības centrā būs problēmas darbā. Laba diena, lai izpētītu nianses nezināmā jomā. Jaunos darbos izvairieties no ilūzijām.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Atjaunosies līdzsvars. Ir iespēja pavirzīties vienlaikus vairākos projektos, nepiedzīvojot pārslodzi. Galvenais šodien – stabilitāte.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Nenāks par sliktu saimnieciskums un izpildīgums, arī lietišķums. Labs stimuls būs materiālā ieinteresētība. Aizmirstiet par slinkumu un vēlmi pavērpt intrigas!
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Produktīva diena, kas pārpilna ar sīkām veiksmēm un patīkamiem sīkumiem. Labs laiks rūpēm par sevi, savu vajadzību realizācijai.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Otrajā plānā aizies personiskas vajadzības, pirmajā plānā būs finansiālie un sadzīviskie jautājumi. Neaizmirstiet ievērot sīkumus globālā ainā. Laba diena pirkumiem.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Dienas rezultativitāte būs atkarīga tikai no jums. Saistībā ar pienākumiem un izvirzītajiem mērķiem būs jābūt mobiliem, uzņēmīgiem, atsaucīgiem un veikliem.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Pienācis laiks atrauties no ārējiem notikumiem un pievērsties sev. Varat uzsākt nopietnu veselības uzlabošanas kūri. Var būt iespēja atklāt jaunus finansiālos avotus.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Darbības lauks būs plašs, bet jebkuru uzdevumu ieteicams sadalīt mazākos un vienlaikus pievērsties vairākiem darbiem. Optimāla diena jaunu klientu meklēšanai, komandas veidošanai.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Neseno eiforiju nomainīs skaidrs skats uz dzīvi. Varat nokļūt padotā, ne priekšnieka situācijā. Par sevi var atgādināt finansiālie un ģimeniskie pienākumi.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Laba diena jaunu projektu uzsākšanai – kā individuāliem, tā kolektīviem. Noskaidrosies jautājumi, kurus līdz šim klājis noslēpums. Īpaša veiksme praktiskajiem un pragmatiskajiem.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Nav īstā diena, kad censties pēc komforta. Dienas prioritāte būs praktiski rezultāti, ieguldītie spēki būs otršķirīgs faktors.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Laba diena personisko un darījumu attiecību noformēšanai. Esiet pretimnākoši cilvēkiem. Visas problēmas būs atrisināmas.