Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Veiksme atkarīga no garastāvokļa

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Pievērsies darbam, ir iespējas realizēt senus plānus, kā arī atrast labāku piedāvājumu. Uzticies savai izpratnei un intuīcijai. Brīvo laiku labprāt pavadīsi mājās, pārkārtojot un izdaiļojot interjeru.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Daudz pienākumu darbā. Dienas skries kā vēja spārniem un grūti būs saprast – tikko vēl bija rīts, bet pa kuru laiku vakars pienācis? Ja kaut kas bremzējas, atliec uz vēlāku laiku. Brīvdienās dodies uz izklaides pasākumu.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Būsi aizņemts ar saimnieciskiem darbiem. Rosīsies, izrīkosi radiniekus un darbosies ar īstu saimnieka vērienu. Vari risināt nekustamā īpašuma jautājumus. Neaizmirsti veltīt uzmanību bērniem.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Prāts un intelekts augstā līmenī, pieņemsi pareizos lēmumus un būsi padomdevējs citiem. Tavas idejas gūs atbalstu. Izveidosi noderīgus kontaktus. Piemērots laiks mācībām.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Piemērots laiks, lai pievērstos mājas darbiem. Vari sākt remontu, mainīt interjeru un iegādāties skaistus priekšmetus. Iespējams komandējums vai ceļojums. Iegūsi noderīgu informāciju.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Veiksme atkarīga no garastāvokļa, emocijām un pozitīvām domām. Turies tālāk no cilvēkiem un situācijām, kas bojā garastāvokli. Atrodi laiku, lai pabūtu vienatnē un sakārtotu domas.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Gribēsi paveikt vairāk, nekā iespējams. Sadali spēkus pareizi un pievērsies svarīgākajam. Nešķied tukšgaitā enerģiju un saspringtās situācijās proti izskaitīt līdz desmit. Labas idejas darbā.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Būsi noskaņots lietišķi un racionāli. Prāts darbosies augstā līmenī, un loģika būs tava stiprā puse. Darbā ies diezgan nemierīgi. Nesatraucies un necenties visu atrisināt, ar laiku viss nokārtosies.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Pirmajā vietā – karjera un profesionālā izaugsme. Laiks piepildīt vēlmes un ieceres, realizēt plānus un doties uz priekšu. Sekmīgi risināsi lietišķas sarunas. Izklaidēs esi apdomīgs un nestrīdies ar draugiem.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Būsi noskaņots pamācīt kolēģus un mājiniekus, un ieviest savu kārtību. Tas var sastapties ar pretestību, tāpēc neuztiep savu taisnību kā vienīgo patieso. Piemērots laiks izbaudīt vasaru ceļojumā.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Pārdomas par dzīvi un iedziļināšanās lietu būtībā. Labi izpratīsi situācijas un cilvēku nodomus. Svarīgi karjeras jautājumi, profesionālā izaugsme. Piesakies augstākam amatam.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Veiksme atkarīga no garastāvokļa un pozitīvām domām. Turies tālāk no cilvēkiem un situācijām, kas bojā garastāvokli, neiesaisties svešos strīdos. Brīvdienās kaut kur aizbrauc.