Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Atrisiniet visus personīgo resursu jautājumus

Planētu stāvoklis dienas pirmajā pusē var sagādāt patīkamu pārsteigumu. Centieties rīkoties atbilstoši situācijai. Dienas otro pusi jācenšas pavadīt maksimāli aktīvi. Enerģija ļaus rīkoties izlēmīgi, veikt jebkuru fizisko darbu, droši var plānot treniņus un intīmas tikšanās.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Pateicoties jūsu aktivitātei, var izdoties ātri pabeigt svarīgu darbu un tuvināties izvirzītajam mērķim. Mīlestības lietās jūs vai nu esat nonākuši strupceļā, vai atrodaties ilūziju varā.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Pietiks enerģijas, lai tiktu galā ar nepatikšanām vai grūtu situāciju. Pamatojoties uz kopīgajām interesēm, jūs panāksiet sapratni ar apkārtējiem. Jūsu pašreizējs statuss var iedvest jums nedrošību.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Jums nav pamata satraukties par situāciju mājās un ģimenē kopumā, tomēr ir jāatrisina daži sasāpējušie jautājumi. Tieši šodien jums var rasties iespēja tos nokārtot.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Saskarsme ar draugiem un domubiedriem paplašinās priekšstatu par pašreizējo situāciju un jūsu iespējām. Būs kaujiniecisks noskaņojums, un apkārtējie palīdzēs to saglabāt.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Ja jūs ir nogurdinājusi stāvokļa nenoteiktība un vēlaties noskaidrot to sarunā ar partneri, vispirms atrisiniet visus personīgo resursu jautājumus.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Iespējams, jūsu dzīvē briest sarežģīta situācija, kas jebkurā brīdī var saasināties. Riska profesiju pārstāvji varēs to atrisināt, pateicoties savam profesionālismam.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Iespējams, ar laulības partneri būs vajadzīgs savstarpējs atbalsts. Radīsies iespēja nokārtot attiecības ar konkurentiem. Pārliecināsieties, ka lietišķie cilvēki vienmēr var nonākt pie izlīguma.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Iespējams, ka cīņā par varu jūsu rokās nonāks labs trumpis. Varēsiet to izmantot īsā brauciena rezultātā. Negaidīta ideja par to, kā labāk rīkoties, var rasties atpūtas laikā.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Ja jūs uztrauc nenokārtotais konflikts ar priekšniecību, ir vērts šodien mēģināt nonākt pie izlīguma. To izdarīt palīdzēs jūsu saprāts, praktiskums un askētisms.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Ir laiks atjaunot apstākļus darba vietā, padarīt tos ergonomiskus un patīkamus. Vēdiniet telpas, metiet ārā visu lieko.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Ja vēlaties turēt noslēpumā savu veselības stāvokli vai kādus citus savas privātās dzīves aspektus, jums tas izdosies. Var rasties slepenais ienākumu avots. Mērķtiecība un lietišķums var jums palīdzēt gūt panākumus sarežģītajās situācijās.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Varbūt šodien kāds no jūsu radiem vai draugiem darbosies jūsu interesēs. Kopīgās lietas interesēs ieteicams apvienot savus spēkus ar tiem, kuriem jūs uzticaties. Nezaudējiet laiku, jo likteņa dāvātā iespēja nav ilgstoša.