Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Netici visam, ko cilvēki runā

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Piemērots laiks, lai pievērstos mājas darbiem. Vari sākt remontu, mainīt interjeru un iegādāties skaistus priekšmetus. Darbā pārpūlēties nav vērts, labāk gādā par sirdsmieru un neiesaisties intrigās.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Radošs un nemierīgs periods. Būs interesantas idejas, un par garlaicību nevarēsi sūdzēties. Ir vērts apgūt ko jaunu vai doties ceļojumā. Brīvajā laikā apmeklē ballītes vai brīvdabas izklaides pasākumus.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Darbā daudz atbildīgu pienākumu. Dienas ritēs strauji, un būs krietni jāpapūlas, lai ar visiem pienākumiem tiktu sekmīgi galā. Radoša pieeja tiks novērtēta. Darīšanas iestādēs atliec uz vēlāku laiku.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Veiksme atkarīga no garastāvokļa, emocijām un pozitīvām domām. Turies tālāk no cilvēkiem un situācijām, kas bojā garastāvokli. Būsi noskaņots jauniem sasniegumiem.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Daudz jaunu ideju, kas rūpīgi jāizvētī. Ir vērts ieklausīties pieredzējušāku cilvēku viedoklī. Darbs prasīs daudz spēka, var mainīties uzdevumi un rasties situācijas, kuras grūti ietekmēt.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Sabiedrisko aktivitāšu laiks. Piedalies pasākumos, satiecies ar draugiem vai dodies uz korporatīviem pasākumiem. Nav labs laiks darīšanām iestādēs un sarunām ar ierēdņiem.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Netici visam, ko cilvēki runā, – svarīgās lietas pārbaudi un izvērtē pats. Uzmanies no pārpratumiem un ieklausies intuīcijā. Darbā var rasties jaunas iespējas un realizēties tas, ko sen jau biji iecerējis.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Piemērots brīdis mācībām un profesionālo iemaņu papildināšanai. Izdevīgs komandējums vai neliels, interesants ceļojums. Izvērtē iegūto informāciju, tajā var būt kas ļoti noderīgs.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Darbā esi precīzs, nepieļauj kļūdas un visas situācijas noskaidro. Jāuzmanās no jukām un pārpratumiem. Ir vērts palūkoties pēc izdevīgākiem piedāvājumiem un jauniem plašumiem.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Vislabāk jutīsies savējo lokā un sapratīsi, ka ģimene – tas ir spēks un atbalsts. Taču nevajag strīdēties par sīkumiem. Problēmu gadījumā vari vērsties pie seniem, labiem draugiem.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Daudz uzmanības paņems darba jautājumi. Iespējamas situācijas, kas tev nav pa prātam. Mainīsies pienākumi un uzdevumi, esi pacietīgs un nogaidi. Veiksme lietišķās darīšanās.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Iekšējo pārmaiņu laiks, gribēsi dzīvē kaut ko darīt citādi nekā līdz šim. Tradīcijas un paradumus mainīt nav viegli, bet varbūt šoreiz ir vērts? Vari sākt ar mājas pārkārtojumiem.