Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Turieties tālāk arī no nīgriem ļautiņiem, kas nāk ar negatīvismu.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Nesatraucieties par niekiem un veltiet pienācīgi daudz laika sev – lai atpūstos un sakārtotu domas.Mājās jāgādā par saticību.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Dodieties izklaidēs, satiecieties ar mīļiem draugiem vai apmeklējiet kultūras pasākumus. Privātajā dzīvē nepieciešama nopietna pieeja, nostipriniet attiecības.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Brīvdienas pavadiet kopā ar draugiem, bet neiesaistieties pārāk bohēmiskās izklaidēs. Tāpat arī jābūt apdomīgiem tēriņos saistībā ar izklaidēm.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Būsiet atvērti komunikācijai, labprāt veidosiet kontaktus ar cilvēkiem, un ir iespējas iegūt jaunus paziņas gan lietišķā, gan privātā jomā. Ieklausieties arī citu viedoklī, kaut gan liekas, ka pats visu zināt labāk. Sirdslietās jābūt atklātam.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Vēlme apgūt ko jaunu, redzēt citas zemes un paplašināt redzesloku.Šis un tas darāms mājas saimniecībā. Varat sākt remontu, sakopt teritoriju, kā arī apciemot tuvākus un tālākus radiniekus. Klusas un dziļas pārdomas par privāto dzīvi.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Ātri orientēsieties norisēs un cilvēku nodomos, taču sargieties no stresa situācijām, kas var pabojāt garastāvokli. Tāpat arī turieties tālāk arī no nīgriem ļautiņiem, kas nāk ar negatīvismu.Brīvo laiku pavadiet draugu sabiedrībā un kārtīgi izklaidējieties.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Nepaļaujieties uz citu solījumiem, bet svarīgās lietās turiet kontroli savās rokās. Ģimeniskas izjūtas un vēlme vairāk būt kopā ar savu otro pusīti. Atrodiet laiku viens otram un no sirds izrunājieties.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Neejiet par šķīrēju, kur citi skaidro savas attiecības, un neiesaistieties intrigās. Piemērots laiks sarunām ar bankām vai lielākam līzinga pirkumam. Tāpat arī varat veidot uzkrājumus vai ieguldīt kādā ienesīgā pasākumā.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Brīvajā laikā vislabāk uzturēsieties mājās. Varat veikt labiekārtošanas darbus un sarīkot ballīti radošā gaisotnē.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Turēsieties kopā ar savu otro pusīti cieši, jo cieši. Sadzīvošana laba – kā cimdam ar roku. Attiecību jomai un kontaktiem ar savējiem liela nozīme. Ja rodas kādas problēmas, droši vērsieties pie seniem, labiem draugiem. Var rasties vēlēšanās kaut ko mainīt mājas vidē.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Pārdomu un meklējumu periods. Var rasties interese par filozofiskām un ezoteriskām tēmām. Meklējiet attiecīga satura literatūru un informāciju. Iespējams, saņemsiet jaunas, interesantas ziņas, bet neticiet uz vārda visam, ko cilvēki runā.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Tagad ir īstais laiks attiecības veidot uz stabiliem pamatiem un padarīt tās noturīgākas. Pavadiet pēc iespējas vairāk laika kopā ar mīļoto cilvēku. Piemērots periods mājokļa labiekārtošanai un interjera izdaiļošanai.