Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

Dienas horoskops: Ceturtdiena, 24.aprīlis

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Labvēlīgi fiziskie vingrojumi, aktīva atpūta un izklaidēšanās. Dienas otrajā pusē iespējama trauma vai kļūda, kas var ievērojami attālināt iesāktas lietas pabeigšanu.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Ja nevērīgi izturēsieties pret citiem, jums neizdosies sasniegt pozitīvu rezultātu. Neaizmirstiet veltīt uzmanību savai ģimenei.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Ieteicams vēlreiz nopietni pārdomāt savu materiālo vajadzību un iespēju samērību un saskaņu. Esiet piesardzīgi ceļā, attiecībās ar svešiem cilvēkiem un darbā ar papīriem.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Jācenšas kontrolēt emocijas, sevišķi laulībā. Samaziniet materiālās prasības.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Ierobežojiet kontaktus. Neuztveriet saasināti savas un citu cilvēku nepatikšanas. Atjaunojiet spēkus ar ūdens procedūrām un vingrojumiem mugurkaulam.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Nelabvēlīga diena kontaktiem. Iespējamas grūtības ģimenē, nesapratne ar darījuma partneriem.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Diena atnāks ar godīgi nopelnīto peļņu un uzmanību. Piemērots laiks personisko finanšu palielināšanai. Šobrīd viegli turēt naudas lietas savās rokās.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Kontrolējiet emocijas, jo īpaši parakstot dokumentus. Sasniegumi būs ļoti atkarīgi no garastāvokļa, centieties neslinkot.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Jālīdzsvaro savas materiālās vajadzības un iespējas. Ja neesat apmierināti ar visu pasauli, šodien ir piemērots laiks, lai savas pretenzijas izteiktu rakstiski.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Iespējama nesapratne ar dzīvesbiedru jūsu pārmērīga vēsuma un distancēšanās dēļ. Šodien noslēgts biznesa līgums nebūs jums materiāli izdevīgs.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Ja gribas izdarīt kaut ko īpašu, bet nekā tāda nav, palīdziet savam dzīvesdraugam, – viņam pašam var nepietikt spēka. Necentieties noskaidrot attiecības – tikai sabojāsiet garastāvokli.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Mīļotais cilvēks var jums likties par aukstu un neuzmanīgu, bet tas var būt viņa paša problēmu dēļ, tāpēc labāk atbalstīt viņu kaut ar labiem vārdiem.