Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

Dienas horoskops: Otrdiena, 22.aprīlis

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Patīkamu jaunumu un jaunu ideju diena. Varat saņemt piedāvājumu par izlīgumu vai arī sen apnikuša jautājuma atrisināšanu. Ja pretinieks negrib spert pirmo soli, dariet to jūs.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Nav vērts paļauties tikai uz saviem spēkiem un pretnostatīt sevi kolektīvam. Neatsakieties no labām, lai arī apnikušām metodēm, tai skaitā – komunikācijā.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Lieliska diena kontaktiem internetā, biznesa attīstīšanai ārzemēs, tālumapmācībai. Lieciet lietā nesen apgūtās prasmes menedžmentā.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Tas, kas jums vislabāk padodas, varēs pagaidīt. Izmēģiniet sevi neierastākā sfērā, gūstiet baudu un prieku no procesa, jo ne vienmēr mērķis ir sasniedzams.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Nav vērts sev uzkraut visas problēmas un pienākumus, visu grūtību vezumu vilkt vienatnē. Komunikācijā mēģiniet nepiekasīties un ar vieglumu piekrītiet īslaicīgām aliansēm.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Lieliski tiksit galā ar nestandarta uzdevumiem, ja jau pašā sākumā būsit noskaņots strādāt, nevis izklaidēties. Aktuālas var kļūt tehniskas nianses.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Būsit lieliskā garīgā un fiziskā formā, palielināsies arī paša entuziasms. Pirmajā plānā var būt seni draugi vai aizraušanās, var aktualizēties arī seni hobiji.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Pašaizsardzības instinkts var pieklust. Laba diena jauniem projektiem, kas ilgstoši atlikti un kuriem negribējāt ķerties klāt.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Nevarēsit žēloties par domubiedru trūkumu. Jebkurā darbā garantēts atbalsts, turklāt – no dažādām pusēm. Varat atjaunot senus sakarus, meklēt jaunus draugus.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Pārdomājiet iespējas pavairot ienākumus. Laba diena savu zināšanu ieviešanai netradicionālā veidā. Zvaigznes neiesaka aizrauties ar sīkumiem, ir jāatceras galvenais mērķis.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Enerģija, mobilitāte un uzņēmība palīdzēs paveikt vairāk, nekā iepriekš bijāt ieplānojis. Negaidīti un pretrunīgi notikumi attīstīsies strauji un jums labvēlīgi.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Laba diena drosmīgiem un asprātīgiem eksperimentiem. Esiet uzmanīgi gadījuma kontaktos. Nesteidzieties jaunus paziņas saukt par draugiem, jo viņi var izrādīties neuzticami.